Haberler

İbrahim Tatlıses Kızının Bütün Haklarını Aldı

Güncelleme:

26 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çitak'ın albümü çıkana kadar sahne çalışmalarını veto eden İbrahim Tatlıses, "Bütün hakları bizde" diyerek gelecek tekliflere kapıyı kapattı.

İbrahim Tatlıses, 26 yıl sonra kızı olarak kabul ettiği Dilan Çıtak'ın sahne çalışmasını 'Hakları artık bizde' diyerek veto etti.

İLANLAR BASILDI, SAHNE DUYURUSU YAPILDI

Dilan Çıtak, Taksim'de Feriştah Bistro isimli mekanda 13 Mayıs'ta (yarın) sahneye çıkacaktı. Mekan sahibi Elif Paksoy, Çıtak'ın isteği üzerine kulüpte yenilemelere gitti, ilanlar bastırarak sahne duyurusu yaptı.


"BÜTÜN HAKLARINI BABASI ALDI"

Ancak geçtiğimiz günlerde Paksoy'u arayan İbrahim Tatlıses'in menajeri Eyüp Kanat "Dilan'ın bütün haklarını babası aldı. Albümü çıkana kadar hiçbir mekanda sahne almayacak" diyerek işi iptal etti.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Feriştah Taksim Çıtak Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

cesur:

yuh rezilliğin bini bir para olmuş bunlarda sanatçı ve örnek aile. . .

20
4
yanıtYanıtla
Adsız ben:

Para kokusu aldığı için kızını kabul etmiş demek ki. !!!!!!!¡!!!!

18
0
yanıtYanıtla
hasıbe kara:

bunlar ne rezıl ınsanlar memleketde bu kadar sıkıntı var onlar hıc olmeyecekmıs gıbı para derdınde sen ıbrahım talı ses ne doymaz adamsın zavalı kızı 26 altı sene ınkar et sonra paranın kokusunu alınca baba olduğunu hatırla yemezler senın bu kızı sevdıgın falan yok her sey para ıcın anlaşıldı yazık keşke olmasaydı yazı dılana

10
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title