Haberler

İbrahim Tatlıses: Katil Alves'i Hemen Gönderin

Güncelleme:

Fanatik Fenerbahçeli ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, derbi maçta rakibinin sırtına tekme atan Alves'in sarı-lacivertli takımdan bir an evvel gönderilmesini istedi.

Galatasaray'ın sezonun ilk derbisinde sahasında konuk ettiği Fenerbahçe'yi Sneijder'in iki nefis füzesiyle devirdiği maça rakibine tekme attıktan sonra kırmızı kart gören Alves, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'i çileden çıkardı.

"KATİL ALVES'İN BİZE FAYDASI OLMAZ"

Maçın oynandığı sırada "Allesmisin, kalleşmisin" şeklinde tweet atarak Portekizli oyuncuya olan öfkesini dile getiren Tatlıses bugün de sosyla medya hesabından bir mesaj yayınladı. Alves'e olan öfkesi dinmeyen ünlü türkücü bu kez de "Bence hemen gönderin AZİZ başkan devre arasını beklemeyin bile, Zaten bu Alves'in lakabı katil böyle katillerin bize faydası Olmaz..!! şeklinde ifadeler kullanarak Başkan Aziz Yıldırım'a çağrıda bulundu.

İŞTE TATLISES'İN ALVES MESAJI...

ALVES'İN DZEMAILI'NİN SIRTINA BASTIĞI O AN...

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İbrahim Tatlıses Wesley Sneijder Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (23)

vatandaş:

ona katil diyorsun yav sen hangi zihniyete sahipsin be ibraham

19
9
yanıtYanıtla
dogruya dogru:

dogru demis niye tekme atiyorki bu futbola aykiri

17
6
yanıtYanıtla
corumsporlu:

kafasina SIKARAKMI yoksa elinden arvadini alarakmi gönderek agam, sen tecrübelisin bu iste. . .

18
3
yanıtYanıtla
tatsız:

Katilin bize faydası olmazmış, senin millete ne faydan oldu ki hala buradasın Tatlıses?

15
6
yanıtYanıtla
Tc:

Ben bir gsli olarak bu adama şerefsiz derim

15
4
yanıtYanıtla
Komşu Kızı:

Bekle gökten kemik yağacak, aha bak başladı bile. . . tut oğlum. . . . . !

13
5
yanıtYanıtla
Aziz YILDIRIMm:

Emredersiniz hemen gönderiyorum

14
1
yanıtYanıtla
MU-AY:

sende katilsin kadinlarin ayaklarina kursun sikiyorsun ilkönce kendini temizle.

12
1
yanıtYanıtla
bilgiç:

bu adam nasıl adam, allah vurdu, hala her şer peşindebir el atmadığın spor kalmıştı, kaç ibo, kaç, belalın abdullah uçmak geliyor.

9
3
yanıtYanıtla
Abdesini al otur oturdugun yerde:

ibo yine cok konusuyorsun. . . . gecende kobani falan filan biseyler zirvalamisti. . . simdide futbolami dadandin . . . hadi len baska kapiya . . . burda sana raiting yok . . . zipla herkez kendi bahcesine bahcesi olmayan hayvanat bahcesine . . . . . . . . .

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title