Haberler

İbrahim Tatlıses'i Yıkan Haber: Ağa'mızı Kaybettik!

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses, aynı zamanda hocası olan ünlü türkücü Abdullah Balak'ın vefatı üzerine yaşadığı üzüntüyü Instagram'dan "Ağa'mızı kaybettik" sözleriyle paylaştı.

İbrahim Tatlıses, Nuri Sesigüzel, Mahmut Tuncer, Selahattin Alpay ve Seyfettin Sucu gibi sanatçılara çok sayıda türkü besteleyen Abdullah Balak, uzun süredir tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bu sabah vefat etti.

"AĞA'MIZI KAYBETTİK!"

Hocasının kaybıyla derin acı yaşayan İbrahim Tatlıses, Instagram hesabından Abdullah Balak'la çekilmiş bir fotoğrafını paylaşıp, eklediği notla acısını dile getirdi. "Ağa'mızı kaybettik" diyen Tatlıses, cenazeye gidemediği için yaşadığı üzüntüyü de dile getirdi.

İşte Tatlıses'in Instagram hesabından paylaştığı duygusal not:

Şanlıurfa sevdalısı, değerli hocamız, değerli bir üstad, kıymetli bir besteci unutulmaz, efsaneleşmiş "Fadile, Karadaş Dala Konarım, Yarımın Adı Yaşar, Felek Sen Ne Deleksen, Başında Yazması Var, Seherde Uyansan" gibi, daha bir çok esere imza atan, Şanlıurfa sevdasından vazgeçmeyen, Urfa'nın özüne inen bir insan olan değerli AĞA'mızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum.

"ÇOK ÜZGÜNÜM ÇOK"

Üzüntüm büyüktür ama ne yazık ki cenazeye gidemediğim için çok üzgünüm çok... Niye mi çok üzgünüm? Kalabalık olacağını biliyorum, o kalabalıkta insanlar aşırı bir sevgi göstereceklerdir işte bu yüzden gelemiyorum.

"HAKKI HEPİMİZDE BÜYÜKTÜR"

Sevgili hemşehrilerim beni bağışlasınlar... Şanlıurfalılar olarak acıyı da, tatlıyı da severiz ama bu acı başka bir acı... Terbiye timsali, beyefendi Abdullah Balak Ağa'mızı kaybetmemizin acısını bütün hemşehrilerimle yürekten paylaşıyorum... Hakkı hepimizde büyüktür, varsa bizim hakkımız helal olsun, mekanı cennet olsun inşallah...

İşte Tatlıses'in Instagram paylaşımı:



Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Nuri Sesigüzel Mahmut Tuncer Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title