Haberler

İbrahim Tatlıses, Her Çocuğuna Bir Daire Verecek

Güncelleme:

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, yeni yaptırdığı 60 dairelik projeden çocuklarına birer daire vereceğini açıkladı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses hakkında her ne kadar yeni bir albüm çıkaramayacağı iddiaları dillendirilse de Tatlıses, özellikle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla bu tarz iddiaları yalanlıyor.

MÜJDEYİ SOSYAL MEDYADAN VERDİ

İbrahim Tatlıses, son olarak sosyal medya hesabından bir süredir inşaatı süren yeni konutlarıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. İnşaatta sona yaklaşıldığını müjdeleyen İbrahim Tatlıses'in diğer müjdesi ise çocuklarına oldu. Tatlıses yaptığı paylaşımın adına 60 dairelik projesinde 7 daireyi çocuklarına ayırdığını açıkladı.

"60 DAİRENİN 7'Sİ ÇOCUKLARIMIN"

İşte Tatlıses'in o paylaşımı: "3.5 ay önce temel atmıştık, şimdi bu hale geldi. 2 ay sonra da tapu teslimi yaparız Allah izin verirse, inşallah… Yalnız bu 60 dairenin 7 si çocuklarımın; Ahmed'in, Gülşen'in, Gülden'in, Melek'in, Dilan'ın, İdo'nun ve ELİF'in. Geri kalan da bizim; yani orayı yapan müteahhitlerin ve orda oturacak olanların… Yaradan hayırlı oturmalar nasip etsin inşallah. Not: Ne inşaattan kurtuldum ne de kebapçılıktan bunda da vardır bi hayır."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Tatlıses Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

blueice:

Aman allahım inanamıyorum ne büyük müjde ben de bu müjdeyi bekliyordum. Şimdi çocukları sokakta kalmaz artık en azından başlarını sokabilecekleri bir yuvaları oldu

49
3
yanıtYanıtla
abdulcabbar:

layn bize ne vermişsin ne vermemişsin ne malmısın ev vermiş bize neeeee keko ya bak ya hırbozırto

33
3
yanıtYanıtla
Adsız ben:

Gündemde kalma numaraları veriyorsa kendi çocuklarına veriyorsun sanki bana veriyor muş gibi bide haber yapıyor ulan

28
0
yanıtYanıtla
PLAKA KIRK YEDİ:

helal iboooo

9
19
yanıtYanıtla
imparator kendisine çalışıyor:

Çocukları da büyüklük yapıp bu daireleri ihtiyacı olanlara verse keşke. . .

23
0
yanıtYanıtla
abdulcabbar:

ne yapaçağını şaşırdı bu zırto yakında reklam için amuda kalksa şaşırmam sonradan görme keko

16
0
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Bu ne biçim haber? Çocuklarına vereceği Daireleri neden Medyadan duyurma ihtiyacı duyuyorki? İbrahim Tatlısese bu yakışmadı bence . Sonradan görmeler gibi Hava atmış.

16
0
yanıtYanıtla
Saban:

Turk halkini ilgilendirmeyen bir yazi bu haber deyil ki milletle dalga gecer gibi bu adami niye virt zirt yaziyorsunuz siz millet merak ediyor yazmaniz icin size parami veriyor acaba bizim aklimiza bu geliyor kendi kendini parayla yazdiriyor

10
0
yanıtYanıtla
ece:

oh oh çok sevindim artık başlarını sokacak bir evleri var sgk lı bir işde bulurlarsa daha mesut oluruz ailecek

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

counterda nick olarak İBRAHİM TATLISES YAZIYORUM KAFAYA TEK YEMİYOR ARKADAŞLARA KİTLİYORUM HESABI . . . .

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title