Haberler

Tatlıses, 'Sesinde Sorun Var' Haberlerine Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Tatlıses Twitter sayfasına, "Bugün gazetelerde okudum. "İbo'nun sesinde problem var." yazıyordu. Sesimde hiçbir problem yok." dedi.

Sesinde bir problem olmadığını belirten Tatlıses, "Hayranlarım üzülmesin. Başka arkadaşlar da sevinmesinler. Sesimde problem olsa pesleri okuyamam. Benim pesim de tizlerim de var.

"ŞARKI SÖYLEMEDİĞİM İÇİN TEMBELLİK VAR"

3 senedir hiç şarkı söylemediğim için tembellik var o kadar! Sesi çıkmıyor diyenler kusura bakmasınlar. Felç benim sol kolum ve sol ayağıma geldi. Başka hiçbir uzvumda felç yoktur! Benim sadece bu aralar başka sıkıntılarım var. Onları defetmeye çalışıyorum ve o da yakındır inşallah. Hangi günü gördük ki akşam olmamış? Onun içindir ki sevinmek isteyenler sevinmesinler. Onlar kendilerini bilirler. Ben şöhreti yalıda bulmadım, mağarada buldum" notunu düştü.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

vay bebisev10@googlemail.com:

imparator insanlari ekran basinda cok azarliyordun rezil ediyordun simdi imparatorluk devrin bitti cok havalandiydin bak simdi nasil yere cakildin Allah cezani Verdi en sonunda.

73
16
yanıtYanıtla
yazdanifardhoseyn@gmail.com:

allah senin cezani da verajag hayvan

yanıt0
yanıt0
demetelton123_123@mail.ru:

canim ibo.senden baska kime saldirsinlar.reklam pesindeler zaten.ailece sana hayraniz

21
43
yanıtYanıtla
atekuzay4800@hotmail.com:

buyrun İbrahim Tatlıses Bülent Ersoy ebru gündeş izzet Yıldızhan nihat doğan V.B BUNLARDA HER YOL VAR VE TÜRKİYENİN ÇOĞU BU SANATÇILARIN HAYRANI aziz nesin türkiye aptal dedi herkes kızdı türk milleti akıllı dürüst olsa bu sanatçıları baş tacı edermi.*

51
8
yanıtYanıtla
Okan ozturkAldirmareis03@hotmail.com:

Haklisiniz

yanıt0
yanıt0
seydaelton123_123@mail.ru:

cokan sana yaziklar olsun.yakismiyor sana.durusnunu bozma.imparator tek.

12
33
yanıtYanıtla
ali üzmozkan_uzum_2006@hotmail.com:

adam gibi adam onun üştünde ne adam nede ses tanırımo bir kahramandır allah onu başımızdan eksik etmesin

14
26
yanıtYanıtla
cansuelton123_123@mail.ru:

cokan tepe sana hic yakismiyor ucuz reklamlar.yapma.halkin kazabina gelme

12
25
yanıtYanıtla
cancan-0101@live.de:

iNSAN NEYSE ODUR SONRADAN Alinacak egitim VAR OLANI GELiSTiRiR.BU LiDERLiK veya SANATCILIK olabilir.iBO ya bakarak bunlari göre biliriz.Yalniz ALLAHIN dogustan insanlara verdigi yetenekleri gelistirip ölümsüz yapmak kendisine aittir.insanlarin yalida yada magarada dogmasi önemli degil.Amma iBO yaradana siginacaginip onu iBO yapan sanatci (müzisyen)arkadaslarina hakaret ederek,cevresindeki herkese kibirle bakan,neoldum delisi olan ZENGINLESTIKCE azginlasan.Dahada önemlisi onu buyere getiren gerek TÜRK gerek KÜRT genclerinin ölümü icin ,ÖRGÜTE ve DEVLETE verdigi haraclar sonucu ,ANALARIN aglamasina sebep olduktan sonra YÜCE YARADANIN SiLLESiNi Yedikten sonra bari akilli ol.Ona buna dalasacagina isine bak .ALLAH HERKESiN KALBiNE GÖRE VERSiN.

23
8
yanıtYanıtla
cenkahmet-cet@hotmail.com:

magara kaçkını elıne gecen tüm fırsatları tepti allahta onu teptı bu halıne şükret kufürbaz ibo

2
26
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title