Haberler

İbrahim Tatlıses'ten Ses Getirecek Ermenek Tweeti

Güncelleme:

İmparator, Ermenek'te meydana gelen maden kazasına attığı tweetle dikkat çekti. Tatlıses, duyduğu üzüntüyü "Sıkıntıdan dizi izliyorum" sözleriyle dile getirdi.

Ermenek'te salı günü meydana gelen maden kazasında suların altında mahsur kalan 18 işçiden hala bir haber alınamadı. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de bu konuda duyduğu üzüntüyü dile getiren bir tweet attı. Tatlıses, izlediği diziyle ilgili bir paylaşımda bulunduktan sonra, neden dizi izlediğine de açıkık getirdi.

"TÜRKİYE'NİN YÜREĞİ YANDI"

"Karagül artık kendini tekrar etmeye başladı. Baran'ın Ebru'nun çocuğu olduğunu seyircinin bilmesi lazım cıvıttınız artık!.. Tadı tuzu kaçtı!" "Ya ben dizileri keyfimden mi seyrediyorum sanki. Sıkıntıdan yine 18 insanımız gitti. Anaların yüreği dağlandı. Türkiye'nin ciğeri yandı!.."



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Tatlıses Türkiye Ermenek Magazin Haberler

500

Yorumlar (31)

atek:

ula ibo bular kaza allahtan gelen şeyler ya sen ve senin gibi basit kürt halkının bize 40 yıldır çektirdiği açılar ne olacak ha

17
5
yanıtYanıtla
ceyhanli:

bunlar nasil bu ulkede yasayip bu kadar zengin oluyorlar anlamiyorum adam bildigin kiro

14
8
yanıtYanıtla
samsunlu:

katılıyorum aynen

yanıt0
yanıt0
ceyhanli:

gercek burasi turkiye. ermeni seni aslinizi saklayip buralarda yasiyorsunuz

yanıt0
yanıt0
SURUÇ:

İMPARATORSUN AMA ÖRNEK ALACAĞIN BİR HOZAN VAR ŞİWAN PERVER AZICIK SUS BE İBO ARTIK SENİ KİMSE KALAYA ALMIYOR HANGİ ÇİZGİDE OLDUĞUN BELİ DEĞİL

14
8
yanıtYanıtla
Ç:

KÜRT OLDUĞUNU ÇIKAR İÇİN İNKAR EDECEK İMPARATOR OLURMU. . .

yanıt0
yanıt0
dik başlar:

bu ne diyo la cümle kurmasını bilmeyen kendine imparator dedirten . . .

14
7
yanıtYanıtla
Derya:

Ibrahim Tatlisese sacma sapan yorum yapiyorsunuz da nerden biliyorsunuz bu adamin dualar etmedigini ? kendiniz ne yaptiniz peki ? onca maden iscilerimiz vefat ettiginde hangi biriniz Yardimlar yaptiniz maddi olarak ? ne biliyorsunuz ibrahim tatlisesin yardim göndermedigini ön yargili davraniyorsunuz? En azindan Ekmek kapisi acti onca iscileri calisiyor , album cikarmasa bile sülalesine cocuklarina torunlarina yetecek kadar Serveti var. zamaninda yiyip icip savurmadi diger yildiz sanatcilar gibi otel köselerinde sürünmüyor kafasini kullanmis gayri menküller restorantlar oteller isletiyor duygusuz biri olsaydi böylesine duygu yüklü Eserlerle bizi halen mest etmezdi her dinledigimizde. 1 tane Ibrahim Tatlises var kimler geldi kimler gecti hangi birisi yerini alabildi? simdiki talk showlara bakiyorum da hic tadi tuzu yok bir Ibo Show basladiginda ailecek konu komsu ekran basinda olurduk öyle yada böyle sanatina kimse laf diyemez karakteri de kendini ailesini baglar bizi degil!

12
8
yanıtYanıtla
çokgazlamayın:

Bu amelenin neresi imparator lan ? 35 yaşında ilkokulu bitirmiş sümsük sadece :D

14
4
yanıtYanıtla
Oğuz Kağan:

hele bi sağa sola bak ayağından vurdurtcak yada tecavüz edebileceğin kadın kalmıştır belki dizi izlemek seni sıkar. ama unuttum sen kötürüm olmuştun dimi ibo? allah her hesabı ahirete bırakmıyormuş işte. . . sus ve otur köşene günahların için allaha yalvar artık, her taşın altından o kötürüm halinle çıkmaya çalışma.

13
4
yanıtYanıtla
ceyhanli:

gercek burasi turkiye. ermeni seni aslinizi saklayip buralarda yasiyorsunuz

0
0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title