Haberler

İbrahim Tatlıses "Sevgilisine" Kavuştu

Güncelleme:

Tatlıses, biberlerden oluşan halkayı boynuna astığı fotoğrafın altına, "Çok şükür sevgilimle buluştum. Allah'ım sizlere de nasip etsin." yazdı.

Kısa bir süre önce eşi Ayşegül Yıldız'dan boşanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, paylaştığı fotoğrafıyla takipçilerini güldürdü.

"SEVGİLİMLE BULUŞTUM"

Acısıyla bilinen kırmızı biberlerden oluşan halkayı boynuna asan Tatlıses, sosyal medyada fotoğrafına yer verdi. Tatlıses, fotoğrafın altına, "Çok şükür sevgilimle buluştum. Allah'ım sizlere de nasip etsin." notunu düştü.



Kaynak: Magazin

İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (15)

DSDSDdsp@gmail.com:

ALLAH NE HALE GETİRDİ HALA AKILLANMADI.... YE BAKALIM YE ....

29
4
yanıtYanıtla
fatihfatih_gokgoz@hotmail.com:

allah senide birgün görür,sende kazan sende ye...adamık diye geciniyonuz bir de...

yanıt0
yanıt0
cansuelton123_123@mail.ru:

sukurler olsun.ibonu iyi gordum.saqliqi cook iyiye getmis.seni cook seviyoruz ailece imparator

3
26
yanıtYanıtla
ÜMRAN SALO AĞAyasaraltay@outlook.com:

SEVGİLİ ÜMRAN SEN NEREDE YAŞIYORSUN.NEREDE YAŞIYORSUN DA GERÇEKLERİ GÖREMİYORSUN.GERÇİ O BEYNİNİ YORMA SEN

yanıt0
yanıt0
HAKANgurbetci_genc66@hotmail.com:

dünyada.insanlar.kücücük.yavrular.acliktan.ölüyor.böylelleri.ekrana,cikip-.nefis.reklami-yapiyor-cehenem.,odunu.tatlises

25
3
yanıtYanıtla
BENNNNNNNNNNNNpala1616@hotmail.com:

HÜKMEDİCİ NEFİSTE YÜRÜYEN KENDİNİ BEYENMİŞ VATANDAŞ

18
1
yanıtYanıtla
YavuzYavuz@yahoo.de:

Senin devrin kapandi kendini daha fazla yipratmadan git otur yerine.Siwan perwerle beraber Ayaginda kundura kutuda cikti 4,5 milyon lira Türküsünü söyle belki bu vurgundan sanada biraz nema düser

15
1
yanıtYanıtla
HALİL URFALiHalil_urfa_63@hotmail.com:

İbrahim tatlısesi çok seven biri olarak, eşinden ayrılma sebebinin ereksiyon problemi olduğu kulaktan kulağa duyulmaya başlandı, bunu örtpas etmeye çalışan İBO şimdide ''SEVGİLİMLE BULUŞTUM'' Söylentileri yapıyor :)

10
3
yanıtYanıtla
Kara alikaraali@yahoo.com:

...sakat kalan bir insanla alay etmekten daha büyük bir zavalilik olurmu acaba!?! Senin yeride olsam kendi sakatligimin hakinda kafa yorardim.

yanıt0
yanıt0
Ali eyidodanalieyidogan@windowslive.com:

Sen islahiyede göz paşında ki bahçede türkü söylerken,islahiyenin çoğu evinde çig köfte yoğrulurdu.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title