Haberler

İbrahim Sadri ile Memleketim Merhaba' Programının İlki Gümüşhane'de Yapıldı

Şair, sunucu, televizyoncu ve tiyatrocu İbrahim Sadri, Gümüşhane’de ‘Memleketim Merhaba’ adlı hasbihale katıldı.

Şair, sunucu, televizyoncu ve tiyatrocu İbrahim Sadri, Gümüşhane'de 'Memleketim Merhaba' adlı hasbihale katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Gençlik Merkezleri Hasbihal Gençlik Sohbetleri kapsamında organize edilen 'İbrahim Sadri ile Memleketim Merhaba' isimli şiir dinletisi programının ilki Gümüşhane'de gerçekleştirildi.

Gümüşhane Kültür Merkezi'nde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, Gençlik Merkezi Müdürü Selman Eroğlu, kurum müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mehmet Akif Ersoy, Sezai Karakoç, Yunus Emre, Cahit Zarifoğlu, Necip Fazıl Kısakürek ve Arif Nihat Asya gibi şairler ile kendi şiirlerinden örnekler seslendiren İbrahim Sadri, Gümüşhane Gençlik Merkezi'nde tanıştığı bir öğrenciyi de sahneye davet ederek Mehmet Akif Ersoy'un 'Bülbül' şiirini okutturdu ve ardından kendisiyle öz çekim yaptı.

"Birlikte olursak, birlikte paylaşırsak, bir arada olursak o zalimler ve memleketimizin üzerine oyun kurmak isteyenler amaçlarına ulaşamayacaklar"

Gençlik Spor Bakanlığı'nın ilkini Gümüşhane'de başlattığı "Memleketim Merhaba" programında konuşan Sadri, "Çok ihtiyaç duyduğumuz, vatan sevgimize, bayrak sevgimize, memleket sevgimize işaret edecek eserlerle bu akşam Gümüşhane'de sizlerle buluşuyoruz. Bu aynı zamanda Gençlik Merkezlerimizle birlikte tasarladığımız bir dizi şiir dinletisinin de ilk akşamı. Hem 15 Temmuz hain kalkışma gecesinin ardından hem yaşadığımız acılarımızın ardından, daha 2-3 gün önce gencecik polisimizi terör denilen o lanete kurban verdik. Yüreğimiz acıyor, içimiz yanıyor. Ama birlikte olursak, birlikte paylaşırsak, bir arada olursak o zalimler ve memleketimizin üzerine oyun kurmak isteyenler inşallah amaçlarına ulaşamayacaklar" dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Sadri Ercan Çimen Gümüşhane Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title