Haberler

İbrahim Kızıl: Hakemler de Hata Yapabilir

Gaziantepspor Kulüp başkanı İbrahim Kızıl, hakem Deniz Çoban'ın hata ettiği gerekçesiyle istifa etmesini değerlendirirken, "Hatasız kul, olmaz hakemler de hata yapabilir" dedi.

Gaziantepspor Kulüp başkanı İbrahim Kızıl, hakem Deniz Çoban'ın hata ettiği gerekçesiyle istifa etmesini değerlendirirken, "Hatasız kul, olmaz hakemler de hata yapabilir" dedi.

Başkan Kızıl, takımının 20 Eylül 2010 tarihinde oynadığı olaylı Bursaspor maçını yöneten hakem Deniz Çoban'ın istifa etmesini değerlendirirken hakemlerin de hata yapabileceğini söyledi. Bursaspor maçında çıkan olayların ardından kalp krizi geçirerek hastaneye götürülen İbrahim Kızıl, bunların geride kaldığını belirterek, şunları dedi:

"Bu konuda bir şey konuşmaya gerek yok. Hakemin kararı hayırlı olsun. Yeni hayatında çocuklarıyla daha güzel günler geçirmesini diliyorum. Dileriz ki Deniz Çoban gibi insanlar, kolay kolay bir yere gelmiyor ve yetişmiyor. Hiç kimse bilerek kötü bir şey yapmak istemez. Dileriz ki hataların minime edilmesi. Böyle bariz hatalar olmasın. Ülkenin vizyonunu, Türkiye'nin futbolda şuanda geldiği noktayı biliyorsunuz. İnşallah bariz, abartılı olacak şekilde hatalar olmasın. Hatasız bir kul olmaz. Hakemler de hata yapabilir. Allah hariç herkes hata yapabilir."

Hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Osmanlıspor maçından galip gelmek istediklerini belirten Kızıl, şöyle devam etti:

"Maçı almak istiyoruz. Kendi sahamızda, seyircilerimizin önünde karşılaşmadan galip gelmek istiyoruz. Bizim takım da hakikaten güzel bir takım, Osmanlı'da güzel bir takım. Ligde üst sıralara oynayan, güzel maçlar çıkartan bir takım biz de Gaziantepspor'uz. Bizim de geçmişimiz var. Ligde düşmeyen takımlardan birisiyiz. Takımımızı destekleyelim sonuç ne olur, taktir Allah'ın." - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Kızıl Deniz Çoban Bursaspor Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title