Haberler

İbrahim Hacıosmanoğlu Kumar Oynarken Görüntülendi

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Onur Kıvrak'ın kadro dışı kalması ve Süleyman Hurma'nın istifasından sonra kumar oynarken görüntülendi.

Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak'ın Makedonya temsilcisi Rabotnicki ile oynanacak olan UEFA Kupası maçı öncesi kadro dışı bırakılarak kamptan gönderilmesinin ardından Sportif direktör Süleyman Hurma'nın istifasının yankıları sürüyor.

HACIOSMANOĞLU KUMAR OYNARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Trabzonspor'da kaos yaşanırken Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bütün bu gelişmelerden uzak, kumar oynarken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerin Trabzonspor'un kampta olduğu Makedonya'nın Üsküp şehrinde çekildiği iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Süleyman Hurma Onur Kıvrak Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (139)

baskn:

kesin akp lidir bu

11
13
yanıtYanıtla
ali:

tam trabzona layık bir başkan. ayakta uyutuyor hepsini sonra ver kendini kumara. fener trabzon arasına nefreti daha da körükleyen adam budur ama adam değildir.

20
1
yanıtYanıtla
BRAVO:

En azından şikeci ve teşvik primci değil aziizim

7
13
yanıtYanıtla
AAAAAAAAA:

KUPAMIZI İSTERÜK

12
6
yanıtYanıtla
61ts:

Boşa harcanan transfer parasını çıkarmaya çalışıyordur

16
1
yanıtYanıtla
tarafsızMobil-IOS:

kupa kupa kupa diye diye sonunda kupayı aldı!!!! ama KUPA Papazını;)

15
1
yanıtYanıtla
Lazoli:

Aziz oynasa kesin tas calar, hile yapar. Alisik nede olsa hirsizliga

6
10
yanıtYanıtla
MESELA YANİ...:

Onuru neden satmak istedikleri şimdi anlaşıldı. . . Angut masada kalmış. !!!

14
2
yanıtYanıtla
FB:

ne var dimi bunda adam kumar oynuyor ya daha nesi olacak hem de takımı böyle bi durumdayken yaptığı iş mi?Hamsiler de şampiyonluk beklesin. Takım seçiminiz yanlış maalesef. hahaha

9
6
yanıtYanıtla
..:

BUNLAR AKP HER TÜRLÜ PİSLİK BUNLARDA VAR ÜLKENİN YÜZ KARALARI

6
9
yanıtYanıtla
Tüm 139 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title