Haberler

İbrahim Hacıosmanoğlu Kongre Kararı Aldı

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, artarda gelen istifaların ardından olağanüstü kongre kararı aldı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kongre kararı aldı. Hacıosmanoğlu, Trabzonhaber'e yaptığı özel açıklamasında "İstersem kongreye gitmem. Çünkü yönetim 8 kişi kalana kadar devam edebilir. Fakat haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Yönetici arkadaşlarımın ve Trabzon kamuoyunun TFF seçimlerinde beni anlamadığını düşünüyorum. O sebeple seçime gidelim diyorum." dedi.

"HERKES HAZIR OLSUN"

Özellikle şike davasında çok büyük mücadele verdiklerini söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, "Demek ki Allah bize bu kadar görev yapma yetkisi vermiş. Rabbimizin takdiri böyle. Şimdi hemen olağanüstü kongreye gidiyoruz. Transfer o zamana kadar yapmayacağız. Herkes hazır olsun. Hazırlığını yapsın. Transferi gelecek olan arkadaşlar yapar. Daha önemlisi şike mücadelesini de yapar. Bekleyip göreceğiz. Özellikle şike mücadelesini yakın takip edeceğim." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

realite:

gördüğüm en boş başkandı. . . . ezberlediği 3-5 kelimeyle koca 4 yılı geçirdi gitti. . . sonuç sıfıra sıfr elde var sıfır. . kupa fb nin müzesinde hemde en can alıcı yerinde ve en helal şekilde orda duruyor. . . duracakta. . . çünkü o kupa 3-5 hain parelelcinin kumpasıyla lekenemeyecek kadar asil ve temiz. .

4
3
yanıtYanıtla
reis:

vah vah sonunda anladı şikeyi mikeyi. . nasılda kaçıyor tabanlara kuvvet. . . biz baştan beri dedik. . . parelelin kayığına binen çabuk iner. . . tek faydan gs ye oldu yerli takviyesi yapmasaydın cincon bitmişti. . . sana kupayı verse verse gs verir. . . ey hacıosman

2
1
yanıtYanıtla
DATLICI:

Alacagini aldin Kongre kara ri da aldirtacaksin Aday da olmazsin sen Amacina ulastin Trabzon bahane delik Cüzdani doldurmak sahane Kuklasin sen Hemde kimin Biliyormusun Tüm Trabzon biliyor kac transfer yaptin komisyon u kime gitti acaba ??

3
0
yanıtYanıtla
Bozo Mobil-IOS:

Isabet olmuş anca gidersin futbol ailesi bir mafyadan kurtulur

3
0
yanıtYanıtla
FenerlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Noldu la vitaminsiz hani kupa alacaktin niye kaçıyon. Sen ya yağli yedun dilin kayayi yada mermiden hızlı koşaysun.

1
1
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

SENİN PAÇAN BOZUK BE BAŞKAN . EN İYİSİ Mİ UÇUŞA GEÇ OLSUN BİTSİN.

2
0
yanıtYanıtla
hollandalimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ula noldi ossmaaan

1
1
yanıtYanıtla
hollandalimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu isler yalan dolanlan olmaz ossmaan birde sikeden bas ediyorsun utanbe ossmaaan

1
1
yanıtYanıtla
xxxxmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Haci TS yi batirdin...Herseyi eline yuzune bulastirdin..Fener ile ugrasicam diye takimi bitirdin...Azizin kapisinin onune koydugu Ersunu aldin hoca yaptin..Erkan zengine ve tolgaya ozel ucak gonderip ts nin buyuklugune yakismadi..Yazik ettin ts ye..Bu takim bu sene lig de zor kalir..Topculara alacaklari odenmedinge hepsi kacar gider..

2
0
yanıtYanıtla
reis:

yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. . . gaaasaray kulübü

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title