Haberler

    İbrahim Hacıosmanoğlu Açıkladı | "12 Milyon Euro'luk Teklif Aldık"

    Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gündemdeki konular ile ilgili çarpıcı açıklamalar geldi.

    Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gündemdeki konular ile ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Bugün TV'de yayınlanan Ceza Sahası programında önemli açıklamalar yaptı.

    Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Bugün TV'de yayınlanan Ceza Sahası programında önemli açıklamalar yaptı. Hacıosmanoğlu, son dönemde hakkında transfer söylentileri bulunan Mehmet Ekici için bir teklif almadıklarını belirtirken, Waris için Katar'dan kendilerine 12 milyon dolarlık bir teklif geldiğini ifade etti.

    Halilodzic'in hataları


    "Oyunculara sürekli yetersiz olduğunu belirtirseniz, oyuncular da değerini unutur. Yine de teşekkür ediyoruz. Ersun hocaya hazır bir takım bıraktı, fizik ve kondisyon olarak. İyi bir takım kurmamızın da sebebi kendisi."

    Ayrılık kararı geç mi alındı?


    "Karabük maçı sonrasında da bu kararı alabilirdik, ancak kolay değil bu. Verilen paranın 2-3 katını elinin tersi ile itip, 8 sene önce verdiği sözü tutup gelen adamdan kolay vazgeçemiyorsunuz."

    "Ersun Yanal transferi istemedi"


    "Takıma çok güveniyor, beğeniyor. Transfer istemedi. Bu ligde başarılı olmak istiyorsanız, şu andaki en büyük rakibimiz pazartesi günü oynayacağımız Gençlerbirliği. Herhangi bir rakip seçmenin anlamı yok. Maç maç düşünmek lazım. Siz maçınızı kazanırsanız, başkasının ne yaptığı sizi ilgilendirmiyor."

    "Takip ettiğimiz oyuncular var"


    "İleriye dönük takip ettiğimiz, genç yetenekli oyuncular var. Ancak şu anda değerli oyuncularımız var ve devreye girmeyen oyuncularımız var."

    "Mehmet Ekici'ye teklif yok"


    "Bize gelen bir teklif yok. Mehmet Ekici çok değerli bir oyuncumuz. Sözleşmesinde 10 milyon euro yazıyor. Ama öyle bir teklif de gelse, bizi bırakıp gideceğini sanmıyorum, memnun Trabzon'da olmaktan. Umarım Avrupa'nın büyük bir takımından teklif gelir. Bizim için her oyuncu değerli. Onların burada kalması için elimizden geleni yaparız."

    "Waris'e 12 milyon Euro teklif geldi"


    "Yabancı oyuncularımıza teklifler var. Waris'e dün 12 milyon euro teklif geldi. Katar'dan geldi teklif. Daha önce de gelmişti. 20 milyonun üzerinde teklif olursa bırakırız. Manchester United'ın izlettirdiğini biliyoruz."

    "Vahid Hoca, Karabük'ten Erkan Kaş'ı isteyince gözümden düştü. Bu oyuncudan elimizde zaten var. Mustafa Yumlu ile Zeki Yavru, önetim kurulu kararı ile kadro dışı kaldılar ve biz burada olduğumuz sürece Trabzonspor'da oynayamayacaklar."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Mehmet Ekici Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title