Haberler

İbrahim Coşkun Biyografisi

İbrahim Coşkun
Doğum YeriSinop / Türkiye
Doğum Tarihi1.1.1955

İbrahim Coşkun Kimdir ?

İbrahim Coşkun, 1955 yılında Sinop- Gebze’de doğdu. İlk ve ortaokulu Sinop’ta okudu. 1971 yılında Artvin ilköğretim okuluna başladı. 1973 yılında İstanbul Çapa İlköğretim okuluna geçti. 1974- 1975 öğretim yılı sonunda ilkokul öğretmeni olarak okulu bitirdi.

İlkokul öğretmeni olarak 1975 yılında Ağrı İli Tutak ilçesinde göreve başladı. Ancak girmiş olduğu üniversite sınavları sonucunda Ankara Hukuk Fakültesi’ni kazandı. Bir yıl Ankara Hukuk Fakültesi’ne devam etti. Öğretmen okulunu yatılı okuduğu için Hukuk Fakültesine devam edebilmesi için ancak yatılı okul tazminatını ödeme sonucu mümkün olabileceğini, bunun haricinde ancak öğretmenlik ile ilgili bir yüksek okula devam edebileceğini öğrendi. Bunun üzerine İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü Beden Eğitimi gece bölümüne kayıt oldu.

1977 öğretim yılında Üsküdar Tepeüstü İlköğretim Okulunda tekrar öğretmenliğe başladı. Gündüz öğretmenlik gece okula devam etti.1979 yılında Pendik Dolayoba İlkokuluna tayinini yaptırdı ve bir yıl burada öğretmenlik yaptı. 1980 yılında Eğitim Enstitüsünü bitirdi. Aynı yıl Pendik Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni olarak atandı.1992- 193 öğretim yılında Orhan Sinan Hamzaoğlu İlköğretim Okuluna Müdür Başyardımcısı oldu. 1995 yılında Pendik Endüstri Meslek Lisesinde bir yıl beden eğitimi öğretmenliği yaptı.1996 yılında tekrar Pendik Lisesine beden öğretmeni olarak döndü.

2001 yılı temmuz ayında kendi isteği ile Pendik Lisesindeki görevini noktaladı. Daha sonra bir dernek kurarak okulun bahçesinde bulunan inşaatı yarı spor salonunu tamamlanması için çalıştı. 2004 yılı Mahalli idareler seçiminde muhtar adayı oldu.İbrahim Coşkun bu gün halen Batı Mahallesi Muhtarı olarak görev yapmaktadır.

title