Haberler

İbrahim Çeçen Üniversitesi ile Ic Vakfı Karşılıklı İşbirliği Toplantısı Yapıldı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile İbrahim Çeçen Vakfı karşılıklı işbirliği toplantısı Ankara’da İbrahim Çeçen Vakfında yapıldı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile İbrahim Çeçen Vakfı karşılıklı işbirliği toplantısı Ankara'da İbrahim Çeçen Vakfında yapıldı.

Toplantıya Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Faruk Kaya, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Özgül ile İbrahim Çeçen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Günseli Çeçen, Başkan Yardımcısı Aslı Çeçen, Aysel Çeçen Başbuğ ile Vakıf Müdürü Dr. Meral Dinçer katıldı. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut 2017 yılında Üniversitede planlanan projelerden söz ederek, İbrahim Çeçen Vakfı ile yapmayı düşündükleri çalışmalar ve önerilerden bahsetti. Toplantıda İbrahim Çeçen Vakfı Müdürü Dr. Meral Dinçer, Vakfın bugüne kadar Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile gerçekleştirdiği projeleri ve destekleri anlatarak, 2017 yılında İbrahim Çeçen Vakfının, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi işbirliği ile yapılması planlanan projeler ve desteklerden söz etti. IC Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Günseli Çeçen, Vakıf-Üniversite işbirliğinin öneminden bahsederek, bu yıl da Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine destek projelerinin süreceğini söyledi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Çeçen Faruk Kaya Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title