Haberler

İbrahim Arıkan Vefat Etti

Mef Okulları'nı da içinde barındıran Arıkanlı Holding'in kurucusu, İbrahim Arıkan vefat etti.

Mef Okulları'nı da içinde barındıran Arıkanlı Holding'in kurucusu, İbrahim Arıkan vefat etti. 22 Ocak 1941 tarihinde doğan Arıkan'ın cenazesi için ilk tören 4 Şubat Perşembe günü saat 12: 00'da MEF Okulları Ulus Kampüsü'nde yapılacak. Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından, İbrahim Arıkan son yolculuğuna uğurlanacak.

İbrahim Arıkan'ın vefatının ardından Arıkanlı Holding bir taziye mesajı yayımladı. Yayımlanan mesajda, "Vizyonu ile şirketlerimizi çok önemli noktalara taşıyarak tüm çalışanların gönlünde taht kurmuş değerli büyüğümüz İbrahim Arıkan'a Allah'tan rahmet dileriz. Başımız Sağolsun" ifadesi kullanıldı.

Basın Konseyi'nden yapılan açıklamada da şöyle denildi:

"İnsana 'insan' olduğu için değer veren, Anadolu deyimiyle, "72 millete aynı nazarla bakan" bir hümanist, küçük bir köyde doğup, ülkesinin adını dünyaya duyuran, kurduğu eğitim sistemiyle sayısız ödül alan, ülkesine aşık bir öğretmen, Atatürk Devrimleri ve laikliğin savunucularından, Türkiye'deki modern eğitimin öncüsü, Basın Konseyi'ne büyük hizmetler veren, Basın Konseyi Dayanışma ve Geliştirme Vakfı başkanlarından  İbrahim Arıkan'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. İbrahim Arıkan'a Allah'tan rahmet, kederli Ailesi'ne, dostlarına, sevenlerine, çalışanlarına, iş ve eğitim dünyasına sabırlar diliyoruz. Işıklar içinde uyusun..." - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Arıkan Zincirlikuyu Ulus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title