Haberler

İbradı'da Halk Günü Toplantıları Düzenleniyor

İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru: "Halk günü toplantılarımız gelenekselleşerek tüm mahallelerimizde yapılacaktır"

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, halk günü toplantılarının ilkini Ormana Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

İbradı Belediyesi Meclisi üyelerinin yanı sıra Ormana Kalkınma ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Ahmet Uluçay'ın da hazır bulunduğu toplantıda, mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, yaptığı konuşmada, ilçenin sorunlarını halktan kopmadan çözümleyeceklerini söyledi. Sorunları yerinde tespit edip, çözümleri vatandaşlarla bulduklarını anlatan Küçükkuru, şöyle konuştu:

"Halk günü toplantılarımız gelenekselleşerek tüm mahallelerimizde yapılacaktır. Göreve gelmeden 'Hizmet gitmeyen mahalle kalmayacak' diye söz vermiştik. Bu sözümüzün gereğini her zaman yerine getiriyoruz. Tüm imkanlarımızı vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için seferber ettik."

İbradı'da hala parke taşı döşenmeyen mahalleler olduğuna değinen Küçükkuru, Üzümdere, Başlar, Ürünlü mahallelerinde çalışmalara başlandığını bildirdi. Tüm mahallelerin, yörenin dokusuna uygun olarak parke taşıyla kaplanacağını kaydeden Küçükkuru, "Yollarımızın onarım çalışmaları da yoğun şekilde devam ediyor. İlçemizin sorunlarını çözmek, halkımızın rahat ve sorunsuz bir kış geçirmesi için elimizden geleni yapıyoruz" dedi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Serkan Küçükkuru Ahmet Uluçay Ormana İbradı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title