Haberler

    Ibra: "Seneye Ajax'a Gidebilirim"

    Paris Saint Germain'in İsveçli süper yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in eski kulübü Ajax, sosyal medya hesabında ilginç bir paylaşımda bulunarak gündeme geldi.

    Paris Saint Germain'in İsveçli süper yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in eski kulübü Ajax, sosyal medya hesabında ilginç bir paylaşımda bulunarak gündeme geldi.

    Ibrahimovic, elinde isminin yazılı olduğu Ajax forması ile yayınlanan mesajda, gelecek sene yeniden Hollanda'ya dönerek Ajax'ta forma giyebileceğini belirterek esprili bir görüntü verdi. Kısa videoda Ibrahimovic, "Merhaba Ajax taraftarı, gelecek sezon bu formayı giyebilirim, bunu önceden kestiremeyiz. Sizin için en iyisini dilerim. Ben olmasam bile Ajax birçok başarı kazanacaktır." ifadelerini kullandı.

    Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ibrahimovic'in yeni kulübünün hangisi olacağı ise merakla bekleniyor. Yıllar geçse bile performansından hiçbir şey kaybetmeyen süper yıldız, bu sezon çıktığı 17 lig maçında 17 gol kaydederek krallık iddiasını da sürdürüyor.

    Bugüne kadar bonservisine en çok para ödenen isimlerden biri olan İsveçli eğer sözleşmesi bittikten sonra başka bir takıma giderse ilk kez bedelsiz bir transfer gerçekleştirecek. Zlatan Ibrahimovic, yıllık 18 milyon euroluk kazancı ile dünyanın en çok kazanan futbolcularından birisi konumunda

    Futbola İsveç'in Malmö kulübünde başlayan Ibrahimovic sırasıyla Juventus, Inter, Barcelona, Milan ve Paris Saint Germain'de forma giydi.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Paris Saint Germain Hollanda Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title