Haberler

İbo Şifayı Diyarbakır'daki Türbede Buldu

Güncelleme:

Yurt dışı ve Türkiye'de birçok sağlık merkezinde tedavi gören ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in aradığı şifayı Diyarbakır'da buldu.

İstanbul Maslak'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve vücudunun bazı bölgelerinden felç olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in hızla iyileşmesinin sırrı ortaya çıktı. Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde bulunan Peygamber Efendimizin 35. Torunu Seyyid Şeyh Osman'ın türbesini gizlice ziyaret eden İbo, aradığı şifayı burada buldu. Türbeyi ihya eden İbo'nun türbe sorumlularına da yüklü bir bağışta da bulunduğu öğrenildi.

PEYGAMBER TORUNU SEYYİD ŞEYH OSMAN

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde eski adıyla Merani Köyü'ndeki (Ülgen Köyü) Peygamber Efendimizin 35. Göbekten torunlarından Seyyid Şeyh Osman Zaraki'nin Türbesi'ni günde yüzlerce felçli ve yatalak hasta ziyaret ederek şifa arıyor. Türkiye'nin dört bir yanından iyileşmek için Diyarbakır'ın Hazro İlçesi Merani Köyü'ndeki Şeyh Osman'ın türbesine gelen felçli ve yatalak hastalar burada şifa buluyor.

TATLISES TÜRBEDE ŞİFA BULDU

Türkiye'den şimdiye kadar gelenler arasında birçok ünlü isimde bulunurken bunlara İstanbul Maslak'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve vücudunun bir bölümü felç olan İbrahim Tatlıses de eklendi. Tatlıses'in geçtiğimiz yıl gizlice Diyarbakır'ın Hazro İlçesi Merani Köyü'nde bulunan Şeyh Osman Zaraki'nin türbesini ziyaret eden dua ettiği ortaya çıktı.

Tatlıses'in geçtiğimiz günlerde televizyon ekranlarındaki sağlıklı görüntüsünün sırrı da oraya çıkmış oldu. Tatlıses'in türbeden şifa bulmasının hemen ardından yardımcılarına talimat vererek türbeye yüklü miktarda bağışta da bulunduğunu öğrenildi. İnançlı biri olarak bilinen ünlü sanatçı Tatlıses'in Siirt'in Baykan ilçesinde bulunan Hz. Veysel Karani Türbesi'ne de yüklü miktarda bağışta bulunduğu biliniyordu.

FELÇLİ VE ROMATİZMA HASTALARI AKIN EDİYOR

Özellikle felçli romatizması olan ve vücudunun herhangi bir yeri tutmayan hastaların akınına uğrayan türbeye başta Güneydoğu Anadolu Bölgesi olmak üzere İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyük kentlerde bulunan hastalar da akın ediyor. Yaklaşık 500 yıllık tarihi olan türbeye gelen felçli ve yatalak hastalar yakınları tarafından ya omuzlarda ya da sedye ile getiriliyor. Türbenin içine giren hastalar, Şeyh Osman Ziraki'ye ait olduğu bilinen büyük tespihleri vücutlarının her tarafına sürerek hastalıklarına şifa arıyorlar.

Kaynak: Temsilci / Güncel

İbrahim Tatlıses Diyarbakır İstanbul Türkiye Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title