Haberler

İbb Başkan Vekili Selamet, Koltuğunu İlkokul Öğrencisine Devretti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in çocuklarla muhabbeti Başkan Vekili Ahmet Selamet'in koltuğunu İsmail Kayra Başıbütün'e devretmesi İsmail Kayra Başıbütün'ün talimat vermesi Başkan Vekili Ahmet Selamet'in çocuklara hediye vermesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selamet koltuğunu ilkokul öğrencisine devretti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Ali Suavi İlkokulu öğrencisine devretti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in çocuklarla muhabbeti

Başkan Vekili Ahmet Selamet'in koltuğunu İsmail Kayra Başıbütün'e devretmesi

İsmail Kayra Başıbütün'ün talimat vermesi

Başkan Vekili Ahmet Selamet'in çocuklara hediye vermesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selamet koltuğunu ilkokul öğrencisine devretti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Ali Suavi İlkokulu öğrencisine devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ali Suavi İlkokulu Müdürü Ömer Arıkan, sınıf öğretmeni Nuh Başıbütün ve öğrenciler, İBB Başkanvekili Selamet'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Selamet, makam koltuğunu 4/A sınıfı öğrencisi İsmail Kayra Başıbütün'e devretti.

Koltuğu devralan Başıbütün, İstanbul'un en önemli sorunlarından birisinin trafik olduğunu, bunu nedenle kente bisiklet yollarının yapılmasını istediğini belirterek, bu sayede insanların özel araçlarından uzaklaşarak, bilinçli şekilde bisiklete ve toplu taşıma araçlarına yönlendirileceğini söyledi.

Başıbütün daha sonra özel kalem müdürünü telefonla arayarak, " İstanbul'da trafik sıkıntısının yoğun olduğunu biliyoruz. Kentte bisiklet yolları ve başkanımızın yaptığı projelere insanımızın biraz daha yöneltmek istiyorum. Hızlıca gereğini yapın" talimatını verdi.

Gazetecilerin hava ve deniz yoluyla ilgili projelerinin olup olmadığını sorması üzerine Başıbütün, "Başkanımızın yaptığı projeler var Marmaray gibi. Duyurduğu Kabataş ile Üsküdar'ı bağlayan denizaltı yaya tüneli var. Bunları hayata geçirdikten sonra düşündüğüm projeleri yapmak istiyorum" dedi.

Gençler için yapmak istediklerine yönelik soru üzerine Başıbütün, spor ve oyun alanlarının yanı sıra yeşil alanları artırarak gençlere daha yararlı olabileceklerini düşündüğünü kaydetti.

İBB Başkanvekili Selamet de "Geleceğin belediye başkanını gördünüz. İstanbul'un problemlerine kendisi tanık ve talimatını da verdi. İnşallah İstanbul en kısa zamanda mevcut bisiklet yollarına ilave bisiklet yolları yapacak. Çünkü sayın başkan, bürokratlara talimatını verdi" diye konuştu.

İBB Başkanvekili Ahmet Selamet daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Selamet 23 Nisan İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title