Haberler

İbadethanelerde Bayram Hazırlığı Başladı

Yunusemre Belediyesi ilçedeki ibadethaneleri Kurban Bayramı’na hazırlıyor.

Yunusemre Belediyesi ilçedeki ibadethaneleri Kurban Bayramı'na hazırlıyor. Sosyal Yardım İşleri bünyesinde bulunan temizlik ekibi, ilçedeki ibadethanelerde temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kurban Bayramı için hazırlıklara başlayan Yunusemre Belediyesi ilçedeki ibadethanelerde temizlik çalışmalarına hız verdi. Belediye Sosyal Yardım İşleri bünyesinde kurulan temizlik ekibi ibadethanelerde bu kez bayram temizliği yapıyor. Yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, vatandaşın Kurban Bayramı'nı refah ve huzur içinde geçirmesi çalışmalarına başladıklarını belirtti. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizdeki ibadethanelerimizi düzenli olarak temizliyoruz. Camilerimizin halılarını yıkatıyoruz. Kurban Bayramı öncesi ibadethanelerde temizlik çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Mehmet Çerçi Yunusemre Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title