Haberler

İbadethaneler, Gribal Enfeksiyonlara Karşı İlaçlanıyor

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Beylikdüzü'ndeki tüm cem evi ve camilerde dezenfeksiyon işlemlerine başlıyor.

İnsan kalabalığının fazla olduğu noktalarda ilaçlama uygulamaları yapan Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ilçedeki ibadethanelerde hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Ekipler, cem evi ve camilerin iç ve dış alanlarını enfeksiyonlara karşı ilaçlıyor.

Viral Enfeksiyonlara Doğal Önlem

Özellikle bu kış ağır şekilde geçirilen üst solunum yolu hastalıkları bulaşıcı olma özellikleri ile pek çok vatandaşı hasta etti. Mevsim geçişleri, bahar yorgunluğu ve bağışıklık sisteminin zayıflamasına bağlı olarak insan vücudunu daha kolay ele geçiren virüslere önlem amacıyla başlatılan bu uygulamada, insanların salgından etkilenmemesi için ilk olarak Fatih Sultan Mehmet Camii'nde ilaçlama yapıldı. Cami avlusu ve çevresi de ekipler tarafından etraflıca yıkandı. Cami içi ilaçlama öncesi süpürüldü.

Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel de viral enfeksiyonları engellemek için kullandıkları ilaçlarda hiçbir şekilde insan sağlığına zarar verecek maddeler olmadığını, ilaçların biyolojik ve doğal olduğunu belirtti. Tunçel, ayrıca çalışmaların tüm Beylikdüzü'nü kapsayacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title