Haberler

İayosb Başkanı Çökmez. Yörsiad'ın Konuğu Oldu

İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi (İAYOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çökmez, Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (YÖRSİAD) konuğu oldu.

İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi (İAYOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çökmez, Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (YÖRSİAD) konuğu oldu.

YÖRSİAD Şubat Ayı Olağan Toplantısını İAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çökmez'in katılımıyla Hotel Su'da gerçekleştirdi. Toplantı öncesi YÖRSİAD'a yeni katılan üyelerden Cengiz Çelik'in özgeçmişi okundu ve rozeti konuk Murat Çökmez tarafından takıldı. YÖRSİAD Başkanı Semih Beken toplantıda yaptığı konuşmasında dernek çalışmaları hakkında üyeleri bilgilendirdi.

Beken, "Bu ay Sanayi ve Organize Sanayileri konuşuyoruz. Antalya'da Turizm ve Tarım her zaman önde ancak Sanayimizin de bu konuda katkısını aldığımız bilgiler ile görmüş olduk. Antalya biliyorsunuz orta gelir tuzağı içerisinde. ve bunu aşmak için inovatif, daha farkı, yaratıcı markalaşmaya giden bir sanayiye ihtiyacımız olduğunu inanıyorum. Bu konuda orta gelir tuzağını aşan ilin de İstanbul olduğunu biliyoruz. Bunu aşmasının sebebi de burada ticaret ve sanayinin üst düzeyde bulunmasıdır. Bizler Antalya'da ticaret ve sanayinin içerisinde bulunan iş adamları olarak örnek almak ve bu konuda gelişmeleri ilk ağızdan dinlemek için İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çökmez'i konuk ettik. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin çalışmalarını gururla izliyoruz"

İAYOSB Başkanı Murat Çökmez ise, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler de verirken, Antalya Organize Sanayi Bölgesinin çalışmalarını da değerlendirdi. İAYOSB'de 154 sanayi parselin mevcut olduğunu ve yüzde 95 yapılaşmanın ise tamamlandığını söyleyen Başkan Çökmez, Antalya Organize Sanayi Bölgesinin de çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve başarılarını da gururla izlediklerini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Cengiz Çelik Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title