Haberler

IAB Türkiye Re-KOBİ Uzaktan Eğitim Platformu'nu Hayata Geçiriyor

Güncelleme:

Uzaktan eğitim modeliyle tüm Türkiye'deki Kobilerin eğitimine yönelik olan ve ilki 19 Ocak'ta başlayıp, 6 hafta sürecek olan eğitimin son başvuru tarihi 18 Ocak.

42 farklı ülkede faaliyet gösteren Interactive Advertising Bureau'nun Türkiye Merkezi IAB Türkiye'nin, KOBİ'lerin interneti daha verimli kullanması için geliştirdiği re-KOBİ(Rekabetçi Kobi) Uzaktan Eğitim Platformu'nu hayata geçirmesine az bir zaman kaldı.

"Edirne'de yaşayan ve arabasının lastiğini değiştirmek isteyenler" veya " Ardahan'da yaşayan ve ev eşyası alışverişi yapmak isteyen yeni evli çiftler" gibi nokta hedeflemeler yapılabilen; anlık olarak yatırımın geri dönüşü takip edilebilen internetin, iş dünyasını kökünden değiştiren özellikleri program dâhilinde katılımcılara tanıtılıyor. Eğitmenler dijital pazarlama iletişimi sektörünün önde gelen isimlerinden oluşuyor. İnternetten 7/24 izlenebilecek eğitim videolarının canlı yayın soru-cevaplarla da desteklendiği programın eğitim kadrosunu Banu Barbarosoğlu, Cenk Gümüşçüoğlu, Çağan Çağlar, Ebru Kundakçı, Elif Bakiler, Erhan Adsan, Hüseyin Camcı, Özlem Dinler, Seben Bilginoğlu, Şebnem Demirel, Tuğrul Sevim, Uğur Şeker, Ulya Duran ve Yalçın Parmaksız oluşturuyor.

KOBİ'lerin internetin sağladığı potansiyel hakkında farkındalıkları arttırılarak farklı pazarlara ulaşmalarının ve büyümelerinin amaçlandığı programda yer alan konu başlıkları şöyle: markalaşma, web sitesi tasarımı ve yönetimi, dijital reklam türleri ve kullanım alanları, sosyal medya, reklam kampanyaları, medya planlaması ve satın alma, müşteri sadakati ve veri tabanına dayalı pazarlama, e-ticaret, bilişim hukuku, mobil pazarlama.

Programın tanıtımı amacıyla yürütülen ve ilki Kocaeli'nde gerçekleşen "İnternetle Güçlü KOBİ" Seminer Dizisinin, 22 Şubat'ta Ankara etabı ile KOBİ'lerle buluşmaya devam etmesi planlanıyor. Re-KOBİ Eğitim Platformu ve "İnternetle Güçlü KOBİ" Seminer Dizisi hakkında daha detaylı bilgi için (0212) 245 44 96 numaralı telefonu arayabilir veya www.iabrekobi.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ardahan Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title