Haberler

Safranbolu'da Sakal-ı Şerif'i Görmek İçin Sıraya Girdiler

Güncelleme:

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Kadir Gecesi nedeniyle ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görmek isteyenler camide uzun kuyruk oluşturdu.

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde Kadir Gecesi nedeniyle ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görmek isteyenler camide uzun kuyruk oluşturdu. Belediye hoparlöründen yapılan anonsla, Kadir Gecesi nedeniyle hıdırlık tepesindeki namazgahta teravih namazı kılınacağı duyuruldu. Yaklaşık 800 kişi, yanlarında getirdikleri seccade ve hasırlar üzerinde namazlarını kıldı. Kadın ve erkeklerin ayrı saf tuttuğu namazın ardından vatandaşlara şerbet ikram edildi.

Kadir Gecesi'nde, tarihi Köprülü Mehmet Paşa Camii'nde Sakal-ı Şerif de ziyarete açıldı. Teravih namazının ardından kalabalık camide Sakal-ı Şerif'i görebilmek için sıraya girdi. Duygusal anların yaşandığı ziyarette bazı vatandaşlar Sakal-ı Şerif'i öpmeye çalıştı. Geç saatlere kadar ziyarete açık olan Sakal-ı Şerif yoğun ilgi gördü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Gecesi Safranbolu Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title