Haberler

    Hyundai Ioniq Turbo Karşınızda

    CARMEDYA.COM – Hyundai’nin başarılı hibrit modeli olan Ioniq, sportif versiyonuyla karşımıza çıktı. Model turbo benzinli versiyonla karşımıza çıkacak olan Hyundai Ioniq, şu an sadece çizim olarak karşımıza çıktı. X-Tomi tarafından tasarlanan bu çizim eğer üretilirse 1.6 litre benzinli ünite ile gelecek.   Hyundai Ioniq Turbo 200 Hp güç ile gelecek. Tamamen elektrikli olan versiyona 122 Ps...

    CARMEDYA.COM – Hyundai'nin başarılı hibrit modeli olan Ioniq, sportif versiyonuyla karşımıza çıktı. Model turbo benzinli versiyonla karşımıza çıkacak olan Hyundai Ioniq, şu an sadece çizim olarak karşımıza çıktı. X-Tomi tarafından tasarlanan bu çizim eğer üretilirse 1.6 litre benzinli ünite ile gelecek.

    Hyundai Ioniq Turbo 200 Hp güç ile gelecek. Tamamen elektrikli olan versiyona 122 Ps güç ve 295 Nm tork değeri üreten modelin 0-100 hızlanması 9.9 saniye. Modelin üretilip üretilmeyeceği şimdiden merak konusu.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Otomobil Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title