Haberler

    Hyundai Çin'de Yeni Bir Fabrika Açtı

    CARMEDYA.COM – Hyundai bağlantılarını geliştirerek Çin bölgesinde bir fabrika kurdu. 250.000 M2 alana inşa edilen bu fabrika, boyama, montaj ve motor hatlarını içinde bulunduruyor. Tam kapasite çalışmada fabrikanın yılda 200 Bin araç üreteceği belirtilmiş. 2018 yılı itibari ile bu rakam 300 Bin seviyesine çıkabilir. Fabrika ile birlikte Çin pazarı için özel üretilecek versiyonların bu fabrikadan...

    Hyundai bağlantılarını geliştirerek Çin bölgesinde bir fabrika kurdu. 250.000 M2 alana inşa edilen bu fabrika, boyama, montaj ve motor hatlarını içinde bulunduruyor. Tam kapasite çalışmada fabrikanın yılda 200 Bin araç üreteceği belirtilmiş.

    2018 yılı itibari ile bu rakam 300 Bin seviyesine çıkabilir. Fabrika ile birlikte Çin pazarı için özel üretilecek versiyonların bu fabrikadan çıkması planlanıyor. Özellikle orta boy bir sedan üretiminin çok yakın zamanda gerçekleşeceği duyumları da alındı.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title