Haberler

Huzurlu Okul Huzurlu Toplum" Projesi

Sarıkamış'ta, Kars Valiliği öncülüğünde başlatılan "Huzurlu Okul Huzurlu Toplum" projesi kapsamında toplantı düzenlendi.

Sarıkamış'ta, Kars Valiliği öncülüğünde başlatılan "Huzurlu Okul Huzurlu Toplum" projesi kapsamında toplantı düzenlendi.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen toplantıda konuşma yaparak, Kars Valisi Günay Özdemir'in başlattığı projenin bölgenin eğitim ve sosyal yaşamı açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Karaman, düzenlenen toplantılarla projede görevli koordinatörlerin nasıl bir yol izleyeceği konusunda sürekli bilgilendirileceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Öğretmenlerimiz, toplumun eğitilmesinde, yönlendirilmesinde ve geleceğin planlanmasında çok önemli bir mihenk taşıdır. Projedeki amaç, okullarda eğitim gören çocuklardan başlamak suretiyle ailelerde oluşan sosyolojik veya başka konulardaki sıkıntıların tespit edilip çözüme kavuşturulmasının en hızlı bir şekilde sağlanmasıdır. Başta öğretmenlerimiz, bazı kurum yetkilileri, velilerimiz ve bizler geleceği en iyi şekilde inşa etmek istiyorsak, sağlıklı ve huzurlu toplum oluşturmak zorundayız. Bu manada valimizin başlattığı projenin, ülkemiz ve bölgemiz açısından çok anlamlı olduğunu vurgulamak istiyorum."

Düzenlenen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Yılmaz, Şube Müdürü Erdal Karakurt, ilçe merkez ve köylerdeki okullarda görev yapan öğretmenlerden oluşan proje koordinatörleri, projeye destek veren kurum yetkilileri ile veliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Sarıkamış Karaman Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title