Haberler

Huzurevinde evlendiler TOKAT

Huzurevinde evlendiler TOKAT

Huzurevinde evlendiler - TOKAT

Huzurevinde evlendiler

- Tokat'ta huzurevinde tanışan 69 yaşındaki Niyazi Ay ile 67 yaşındaki

Saliha Güçyetmez, düzenlenen törenle dünyaevine girdi

- Huzurevinde gerçekleştirilen düğünde, Vali Taşkesen ve eşi,

çiftle halay çekti

TOKAT (AA) - Tokat'ta huzurevinde tanışan 69 yaşındaki Niyazi Ay ile 67 yaşındaki Saliha Güçyetmez, düzenlenen törenle evlendi.

Tokat Belediye Başkan Vekili Ahmet Çetin, huzurevinde gerçekleştirilen düğünde çiftin nikahını kıydı. Vali Mustafa Taşkesen ve eşi Betül Taşkesen ise çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Vali Taşkesen, evlilik cüzdanını Güçyetmez'e verdi. Düğünde pasta kesen çift, huzurevi sakinleriyle müzik eşliğinde bir süre oynadı. Taşkesen ve eşi de çiftle halay çekti. Çiftin yüzüklerini takan Betül Taşkesen, altın hediye ettiği Güçyetmez'in eline kına yaktı.

Vali Taşkesen, yaptığı konuşmada, evliliğinin 14. yılını geçen perşembe günü geride bıraktığını belirterek, "Kutlama imkanım olmamıştı. Bu da bizim için iyi bir tesadüf oldu. Niyazi amcamız, Saliha Güçyetmez'e güç vermiş ve evleniyorlar. Mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

Niyazi Ay ise eşinin 22 yıl önce vefat ettiğini, 10 aydır huzurevinde kaldığını dile getirerek, "İkinci evliliğimi yapıyorum. Birbirimizi gördük, konuştuk, evlilik teklif ettim, Allah da yazdı. Bize yardımcı olanlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Huzurevinde 6 yıldır kalan Güçyetmez de "Üçüncü evliliğimi yapıyorum, mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Düğüne, İl Emniyet Müdürü Osman Balcı ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Cem Gül de katıldı.

Yaşlı çiftin valiyi karşılaması

Yaşlı çiftin görüntüsü

Yaşlılrdan genel görüntü

Nikah merasimi

Vali Mustafa Taşkesen'in konuşması ve evlilik cüzdanını Sal,ha Güçyetmez'e vermesi

Düğün pastası kesimi

Betül Taşkesen'in yüzük takması

Saliha Güçyetmez'e kına yakılması

Yaşlıların oynaması

Vali ve eşinin halay çekmesi

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Taşkesen Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title