Haberler

Huzurevinde Aşık Oldular

Büyükşehir Belediyesi’nin Gürçeşme’deki Huzurevi’nde tatlı bir heyecan vardı.

Büyükşehir Belediyesi'nin Gürçeşme'deki Huzurevi'nde tatlı bir heyecan vardı. Birbirlerini ilk görüşte seven Aysun Hanım ile Nimet Bey'in nişan yüzüklerini, yılbaşı kutlaması için orada bulunan Dr. Türkegül Kocaoğlu taktı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, Zübeyde Hanım Gürçeşme Huzurevi ile Eşrefpaşa Hastanesi'ni ziyaret ederek "yeni yıl" kutlamasında bulundu. Ancak bu yılki yeni yıl kutlamasında farklı bir heyecan daha yaşandı. Huzurevi sakinlerinden Aysun Gümüldür ile Nimet Özdemir'in nişan yüzükleri de o gece takıldı.

Birbirlerini huzurevinde tanıyan ve seven Aysun-Nimet çiftinin yüzüklerini takan Dr. Kocaoğlu, huzurevi sakinlerinin de yeni yılını kutlayarak, "Sizlerle birlikte bu yıl 10. kez yeni yıl kutluyorum. Yeni olan her şeyde umut vardır. Umuyorum ki, 2014 yılı insanlığa, barış, mutluluk ve sağlık getirir" diye konuştu. Yeni yıl pastasını da huzurevi sakinleriyle birlikte kesen Dr. Türkegül Kocaoğlu, "Noel Baba" rolünü üstlenen 67 yaşındaki Kamil Önal ve nişanlı çiftlere de pasta ikram etti. Gece boyunca süren eğlencede huzurevi sakinleri doyasıya eğlendi.

İLK GÖRÜŞTE AŞK

4 yıl önce eşinden boşanan, bir kızı olan ve huzurevine 7 ay önce giren 62 yaşındaki emekli memur Nimet Özdemir, nişanlısı Aysun Gümüldür'e ilk görüşte aşık olduğunu belirterek, "7 ay boyunca onun gönlünü kazanmak için çok uğraştım. Sonunda sanırım başardım ama çok zor oldu. Bugün nişanlandık. Çok mutluyum" diye konuştu. Daha önce bir kez evlenen ve 17 yıldır bekar olan 63 yaşındaki emekli ebe hemşire Aysun Gümüldür ise oldukça heyecanlıydı. Nişanlı çiftin bu heyecanına, yeni yıl kutlamalarına katılan aileleri ve Huzurevi sakinleri de ortak oldu.

EŞREFPAŞA HASTANESİ'NDE YENİ YIL MUTLULUĞU

Dr. Türkegül Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi çalışanlarını da unutmadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Pervin Şenel Genç ve Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Dr. Bora İrer ile birlikte sağlık çalışanlarına yeni yılda huzur ve mutluluk dileyen Dr. Türkegül Kocaoğlu, "Sağlık çalışanlarımızın işi insan hayatıyla uğraştıkları için her zaman zor olmuştur. Emeklerinden, katkılarından ötürü Başkanımız Aziz Kocaoğlu adına sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. Dr. Türkegül Kocaoğlu, hastaneden 2013 yılında emekli olan Dr. Necati Keleş, Eczacı Nermin Özbaş, Hemşire Servet Pars ve Tülin Katarcı ile personel Kazım Bayızit'e teşekkür plaketi de verdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eşrefpaşa Hastanesi Türkegül Kocaoğlu Gümüldür Gürçeşme Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title