Haberler

Huzurevi Sakinleri Ziyaretçi Bekliyor

İnegöl Belediyesi Huzurevi Müdürü Recep Şen, ramazan ayında ve bayramda herkesi Huzurevlerinde kalan yaşlıları ziyaret etmesini istedi.

İnegöl Belediyesi Huzurevi Müdürü Recep Şen, ramazan ayında ve bayramda herkesi Huzurevlerinde kalan yaşlıları ziyaret etmesini istedi.

Huzurevine İnegöl halkının gerçekten büyük bir teveccühü olduğunu belirten Huzurevi Müdürü Recep Şen, "Ramazan ayında vatandaşlar ziyaret ediyor. 4-5 senedir esnaflar, firma sahipleri sağ olsunlar Huzurevinde kalan yaşlılarımıza iftar veriyor. Bu gerçekten çok güzel bir şey ama biz burada zaten yaşlılarımıza her türlü yemeği ikram ediyoruz. Onlara değişik bir ortam lazım. İftar yemeği versinler ama en azından onlara Huzurevinde değil de, başka bir ortam da versinler. Huzurevinde kalan yaşlılarımız değişik bir ortam da iftar açtıkların da daha mutlu oluyorlar. Yaşlılarımızın mutluluğu da İnegöl'ümüzün mutluluğudur. Huzurevi İnegöl Belediyesinin, her şeyi belediye yapsın diye düşünmemek lazım. Burası Huzurevi ve burası İnegöl'ündür. Evinde annesi, babası olanlar olmayanlar bunu düşünerek buraya gelsin"diye konuştu.

Gencinden yaşlısına herkesin huzurevine gelerek burada yaşlılarımızla hoş sohbet etmesini isteyen Şen, "Onlarında halini hatırını sorsunlar. Olumlu ya da olumsuz bir şey olduğunda gelip bize söyleyebilirler. Bizler burada kalan yaşlılarımızın en azından ömürlerinin sonunu iyi geçirmelerini istiyoruz. Bu da sadece bizim yaptığımız hizmetle olmaz. Bir ara okullar, öğrencilere huzurevine gelip, yaşlılarımızla sohbet ediyorlardı. Bir okulumuzda kendi öğrencisiyle bir dedemizi, dede torun yaptı. Dedeleri kendi evlerine götürdüler. Güzel bir uygulamaydı. Bu uygulamanın tekrar başlamasını istiyoruz. Huzurevine gelince iki dakika oturalım, iki hoşbeş yapıp gidelim denilmesin. Biz gelen insanlardan bir şey beklemiyoruz. Yaşlılarımız burada muhabbet istiyor. İnsanların gelip kendilerini ziyaret etmelerini istiyorlar" dedi.

Ramazan Bayramında da 3 gün boyunca Huzurevinin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade eden Recep Şen, "Bütün görevlilerimizle bayramda Huzurevindeyiz. Sadece bayramda da değil, bayramdan sonra da bekliyoruz. Beklentimiz bizim maddi değil, manevi. Gelsinler otursunlar, burada biraz serinlesinler, dedelerimizle muhabbet edip gitsinler. İnanın geldiklerinde kendileri de mutlu olacaktır. Giderken de huzurlu olacaklardır" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Şen İnegöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title