Haberler

Huzurevi Sakinleri Gebze'de Ağırlandı

Güncelleme:

Darıca Huzurevi sakinleri, Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda buluştu. Şehir dışı programı nedeniyle programa katılamayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in eşi Ragibe Hanım ve belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran'ın ev sahipliğinde düzenlenen programa katılan huzurevi sakinlerinin Yaşlılar Haftası tebrik edildi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur'ın eşi Nurten Okur, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan'ın eşi Emine Arslan ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu'nun da katıldı programda kısa bir selamlama konuşması yapan belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, Başkan Köşker'in selamlarını huzurevi sakinlerine iletti. Huzurevi sakinlerinin Yaşlılar Haftası'nı tebrik eden Nilay Ayran, "Bizlere örfümüzü, adetemizi ve deneyimlerinizi aktaran siz değerli büyüklerimize sağlıklı ve sıhhat dolu uzun ömürler diliyorum. Saygı ve sevgilerimle ellerinizden öpüyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Köşker Nilay Ayran Darıca Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title