Haberler

Huzur Çınarı'ndan Eğitim Atağı

Huzur Çınarı Aile Danışmanlık Merkezi daha sağlıklı ve daha mutlu aileler için Kayseri’nin dört bir tarafında çalışıyor.

Huzur Çınarı Aile Danışmanlık Merkezi daha sağlıklı ve daha mutlu aileler için Kayseri'nin dört bir tarafında çalışıyor. Huzur Çınarı Aralık ayında 15 ayrı okulda seminerler verdi.

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesinde hizmet veren Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi Aralık ayındaki okul seminerlerini tamamladı. Huzur Çınarı tarafından Aralık ayı boyunca 15 farklı okulda verilen seminerler ile 890 birey bilinçlendirildi. Seminerlerde velilere; Anne-Baba Tutumları ile Ailenin Çocuk Başarısı Üzerindeki Etkileri anlatılırken, öğrencilere ise Sosyal Medya ve İnternetin Dezavantajları üzerine bilgiler sunuldu.

Aralık ayında Hacılar Hasçelik Anaokulu'nda seminerlere başlayan Huzur Çınarı, Belsin, Uğurevler, Mimarsinan, Toki, Yeşil Mahalle, Boztepe, Erkilet, Köşk Mahallesi, Eskişehir Bağları ve Mimarsinan Mahallesi'ndeki okullara konuk olarak Kayseri'nin dört bir yanındaki ailelere huzur götürdü. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title