Haberler

Hüyük'te Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması Sonuçlandı

Hüyük ilçesinde düzenlenen Siyer-i Nebi bilgi yarışması sonuçlandı.

Hüyük ilçesinde düzenlenen Siyer-i Nebi bilgi yarışması sonuçlandı.

Hüyük'te Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında İmam Hatip Ortaokulu tarafından organize edilen ortaokullar arası Siyer-i Nebi bilgi yarışması sonuçlandı.

Hz. Muhammed'in hayatının okunmasını, daha iyi tanınmasını, günlük hayatla bağdaştırılmasını ve üst eğitim kurumları için yapılacak merkezi sınavlardan öğrencilerin başarısına katkı sağlaması amacıyla düzenlenen yarışmaya ilgi yoğun oldu.

Yarışmada, birinciliği Suludere Şehit İsmail Şahin Ortaokulu, ikinciliği Hüyük İmam Hatip Ortaokulu, üçüncülüğü ise Çamlıca Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Yunus Emre Ortaokulu paylaştı.

Peygamberimizin hayatından ve hadis-i şeriflerden çeşitli soruların yöneltildiği yarışmada, öğrenciler, donanımları ve bilgi birikimleriyle büyük takdir toplayarak, heyecanla izlendiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen Hüyük İmam Hatip Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerine, katkılarından dolayı Hüyük Müftülüğüne, Hüyük Belediye Başkanlığına, yarışmaya katılan tüm okulların yönetici, öğretmen, öğrenci ve çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Hüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title