Haberler

Hüyük'te Mahalle Muhtarlarına İlk Yardım Eğitimi

Hüyük ilçesinde, merkez ve taşra mahallelerinin muhtarlarına ilk yardım eğitimi verildi.

Hüyük ilçesinde, merkez ve taşra mahallelerinin muhtarlarına ilk yardım eğitimi verildi.

Hüyük Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Selvi, İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Kemal Ateş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdüresi Şerife Sarıkaya tarafından kamu kurumlarının sosyal sorumluluğu bilinci gereği hazırlanan proje kapsamında verilen eğitime, ilçe merkezinin yanı sıra taşra mahallelerinin muhtarları katıldı.

Hastane Başhekimi ve acil tıp uzmanı Uzm. Dr. Fatih Selvi, Hüyük Devlet Hastanesi'nde bir araya gelen 23 mahalle muhtarına ilk yardım ve acil durumlarda nasıl müdahale edilmesi gerektiği ile ilgili bilgiler verdi.

Eğitimde, muhtarlara kalp krizi, boğulma, küçük çapta yaralanmalar ve tıbbi müdahale gerektirecek durumlarda sağlık ekipleri olay yerine ulaşıncaya kadar yapılması gerekenler ve sağlık kuruluşuna ulaşım  ve iletişim yöntemleri konusunda bilgiler aktarıldı.

Eğitimde, muhtarlardan mahallelerinde yaşayan yatalak hasta, kronik hastalığı olan ve çeşitli sebeplerden dolayı sağlık kuruluşlarına ulaşamayan hastalar konusunda da değerlendirme ve istişarede bulunuldu.

Eğitimin sonunda mahalle muhtarlarına katılımcı sertifikaları verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Sarıkaya Hüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title