Haberler

Huysuz Virjin, Maylo reklam filmi ile gönülleri fethetti

Güncelleme:

Usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu, 'Huysuz Virjin' karakteri ile uzun bir aradan sonra Maylo reklam filmi için kamera karşısına geçti, izleyiciden tam not aldı.

Lila Kağıt'ın samimi ve yenilikçi markası Maylo'nun yeni reklam yüzü olan sevilen sanatçı Seyfi Dursunoğlu, Lila Kağıt Genel Müdürü Alp Öğücü'nün ev sahipliğinde düzenlenen toplantı ile basın mensupları ile bir araya geldi.

Toplantıda söz alan Lila Kağıt Genel Müdürü Alp Öğücü, Maylo markasının samimi yaklaşımını reklam filminde çok iyi yansıtan Seyfi Dursunoğlu'na teşekkür ederek şunları söyledi:"Lila Kağıt markası olan Maylo'nun yeni reklam kampanyası geçtiğimiz hafta başladı. Markamızın samimi yaklaşımını reklamlarımıza çok güzel yansıttığı için Seyfi Bey'e çok teşekkür ediyorum. Bir hafta içinde gerek yazılı basın gerekse sosyal medyadan aldığımız yorumlar oldukça pozitif. Böyle de devam edeceğine eminiz."

Öğücü sözlerine şöyle devam etti: "Kağıt sektöründeki ilk sosyal sorumluk projesini Maylo markamız ile gerçekleştirdik. 2010 yılı Kasım ayından bu yana Maylo ürünlerinin satışından elde ettiğimiz gelirin bir kısmını Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı'na aktararak çocukların eğitimine katkıda bulunuyoruz. Bugüne kadar 10 binden fazla çocuğun eğitimine katkıda bulunduk. Seyfi Bey'in Huysuz Virjin karakteri ile renk kattığı reklam kampanyamızla da Maylo'nun bilinirliğini artırmayı ve daha fazla tüketiciye ulaşmayı hedefliyoruz. Bu da daha fazla çocuğun eğitimine katkı sağlayabileceğimiz anlamına geliyor."

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seyfi Dursunoğlu ise reklam filminin çekimlerinde Lila Kağıt ile uyum içinde çalıştığını vurgulayarak Maylo reklam filminin devamının olacağı müjdesini verdi. Dursunoğlu, çok fazla proje teklifinin geldiğini fakat şu an için yeni bir projede yer almayı düşünmediğini de sözlerine ekledi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Huysuz Virjin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title