Haberler

Hüsnü Şenlendirici'den Deniz Seki'ye Yanıt

Güncelleme:

Şimdiye kadar Seki'nin açıklamalarına hep sessiz kalan Hüsnü Şenlendirici, bu defa içini döktü.

Uyuşturucu ticareti yapmaktan 16 aydır Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda hapis yatan Deniz Seki'nin, her fırsatta yaşadıklarından Hüsnü Şenlendirici'yi sorumlu tutması sonunda usta klarnetçiyi kızdırdı.

"YAPACAK BİR ŞEY YOK"

HT Magazin'den Mehmet Çalışkan'ın haberine göre; Hindistan'da bulunan Şenlendirici, Seki'nin hapiste yaşadıklarını yazdığı 'Deniz'in Dibi' adlı kitabındaki "Birkaçı hariç cezaevindeki kadınların başına gelenler yanlış adam sevmelerinden kaynaklı. Bu konuda yalnız değilim" satırlarına yönelik net konuştu: "Artık yeter, ben de bıktım. Onun için üzgünüm ama yapacak bir şey yok. Yine de Deniz'in canı sağolsun..."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hüsnü Şenlendirici Deniz Seki Bakırköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

ref:

uyuşturucu satışını sana hüsnü şenlendiricimi yaptırdı kendin yaptın sen sanatcı değilsin sesle ilgili bir yarışmada cezaevine girip cıkan bayhanın bir sanatcı olamayacagını sanatcılık örnek insan olunmasını gerektirdiğini söyleyerek azarlamıştın şimdi senelerdir yatan biri olarak sen sanatcıo değil satıcısın hüsnü şenlendirici ile alakası yok satmasaydın

33
3
yanıtYanıtla
....:

ref senin yaptığın şuan farklı bir şey değil o zamanında birilerini dışladı acısını ceza çekerek ödüyo sende şuan onu dışlayarak aynı hatayı yapıyosun herkesin hesabı Allahtan gelir bekleyin ve sabredin. . .

yanıt13
yanıt6
000:

HÜSNÜ SEN HAPİSTE YATMIYON AMA DENİZ YATIYO NE YETER NEYE YETER SEN KARINLA SICAK YUVANDA OTUR O KADIN SENİN DÜŞÜRDÜĞÜN BATAKLIKTAN ÇIKMAYA ÇALIŞSIN!!!MERHEMETSİZSİN GÜN GELİR HESAP DÖNER

20
15
yanıtYanıtla
sütcü imam torunu:

sende evli erkekler le aşk yaşayanlardan değilsin dimi ?????????

yanıt16
yanıt0
Kullanılmak:

kadını kullandı, kimse tanımıyorken adını duyurdu, ünlü oldu. Sonra da onu içeri tıktırıp kendi keyfine baktı ve bakmaya da devam etmekte. Tv de radyoda nerede çıkarsa çıksın kanalı değiştirdiğim bir tip, o kadının da ailesinin de ahı sayesinde gün gelecek hesap ödeyecek.

27
5
yanıtYanıtla
ref:

hüsnü şenlendirici zaten tanınıanan biriydi ot satmı dedi deniz sekiye

yanıt8
yanıt7
tc:

popstarda söylediği o söz unutulmadı. bayhanın ahı tuttar böyle

25
2
yanıtYanıtla
Konyalı:

Sen evli adamla birlikte olursan hak adaletini gösterir. Yuva yıkanın yuvası olmaz Rabbim büyük sen o kadını ıssız evlerde çocuğuyla çoookk beklettin sende cezaevi damlarında bekle. . .

21
3
yanıtYanıtla
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ.:

NE ÖNEMLİ İNSANLAR DİMİ.

18
3
yanıtYanıtla
adsız:

sen hakkettiğini yaşıyosun önce bayhanı kınadın hapiste yattı diye sonrada dünyada erkek yokmuş gibi evli bir adamın yuvasını yıktın insanları eleştirmeyi hiç sevmem ama sen bir kadnın mutsuz olmasnı sağladın yuvasını yıkarak unutma deniz yuva yıkanın yuvası olmaz eşinin çocukşlarının gunahını çekiyosun sen bide insanları kınama bak bayhanın durumuna sen düştün şimdi, insanlar kınadıklarını yasamdan ölmeyecekler miş

16
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title