Haberler

Hüseyin Üzmez'e Sağlık Raporuyla Tahliye

Güncelleme:

14 yaşında olan kız çocuğu B.Ç.'ye cinsel tacizde bulunmak suçundan 13 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan Hüseyin Üzmez, sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildi.

Bursa'da 2008 yılında, o tarihte 14 yaşında olan kız çocuğu B.Ç.'ye cinsel tacizde bulunmak suçundan 13 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasını İstanbul'daki Metris Cezaevi'nde çeken 83 yaşındaki Hüseyin Üzmez, psikolojik sorunları ve prostat rahatsızlığı nedeniyle, cumhuriyet savcısı tarafından 'cezanın infazının ertelenmesi' kapsamında tahliye edildi.

BURSA'DAN METRİS'E NAKLEDİLMİŞTİ

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde 2008 yılı Nisan ayında meydana gelen olayda cinsel taciz suçundan çarptırıldığı 13 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası Yargıtay'ca onanan Hüseyin Üzmez'e 'Alıkoymak' suçundan da 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Bu cezayla ilgili dosyası Yargıtay'da bulunan Hüseyin Üzmez, cezasını çektiği Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'nden, geçen Şubat ayında psikolojik sorunları nedeniyle ikinci kez Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi edilmek üzere İstanbul Metris Cezaevi'ne nakledildi.

İYİLEŞİRSE CEZAEVİNE DÖNECEK

Psikolojik rahatsızlıklarının yanı sıra prostat hastası olan, kulakları yeterince duymayan Hüseyin Üzmez, bu sağlık sorunları nedeniyle 13 Aralık 2012 günü Bursa'da Muradiye Devlet Hastanesi'nden heyet raporu aldı. Hüseyin Üzmez nakledildiği Metris Cezaevi'nden, bu heyet raporu da dikkate alınarak, cumhuriyet savcısı tarafından 'hastalıkları iyileşinceye kadar' '5275 Sayılı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkındaki Kanun' kapsamında tahliye edildi. Hüseyin Üzmez sağlığına kavuşunca kalan 4 yıl 7 ay 4 gülük cezasını çekmek üzere yeniden cezaevine girecek.

Bu arada olayın ardından Bursa'da Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınan ve daha sonra ailesine teslim edilen B.Ç.'nin, bir süre önce Ankara'da evlendiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metris Cezaevi Yargıtay İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

sap:

sapık bu

17
1
yanıtYanıtla
KAAN:

BU ÜLKEDE DİNİ KULLANIP HER PİSLİĞİ YAPAN KAZANIYOR

14
1
yanıtYanıtla
Ramis:

BAS ÖRTÜSÜYLE ZAMANLAMA MANIDAR KANUN KIMIN ISINE YARADIGI BELLLLIII

9
4
yanıtYanıtla
horasan erenleri alperen:

ne başörtüsü ne manidarı. . . darlatma adamı. . . al sapığını git

yanıt0
yanıt0
deli dumrul:

şerefsizler nasıl rapor bu nasıl tahliye

11
2
yanıtYanıtla
cem tuna:

Siz bir yandan 14 yaşındaki kız çocuğunu tacizde bulunan bu şahsı serbest bırakın öte yandan ortaokul seviyesinde öğrenim gören kız çocuklarının okula başörtüsü ile gitmesinin yolunu açın. . Yani bir nevi başörtüsünü yaygınlaştırmanın ve daha ileri dinci adımlar atmanın önünü açın. . . Özetle taciz eden serbest ama kız çocukları kapatılsın. . Var mı böyle rezalet. .

10
1
yanıtYanıtla
haydero yeno:

kendi pisliklerinizi salmak icin yine ne dalevereler ceviriyorsunuz iste dinin marifetleri onlarca iceride bir kac ay sonra ölebilir raporlulari cikarmiyorsunuz bu alcak sapigi kendinize yakindir dye ikariyorsinuz

10
0
yanıtYanıtla
Özde Hak:

Yıktın haneyi eyledin viran. . . Kendini de şu ahir ömründe rezil ettin , senin sebebinle bu dine ve dindarlara saldıran ateistlere fırsat verdin. Yazıklar olsun sana , yazıklar olsun. İntihar haram olmasa bu yüzkarasıyla nasıl yaşanır intihar et derdim ama diyemiyorum işte. Sadece sana ve senin gibilere yazıklar olsun.

9
1
yanıtYanıtla
ref:

ohhh ne ala gazetede tayyip silahşörlüğüne başlar

8
2
yanıtYanıtla
cem tuna:

Bırakın bırakın kimleri bırakmadınız ki şimdiye kadar. . . İnsanları kendi evinde domuz bağı ile bağlayıp evin salonuna gömenleri, çocuğa, engelliye hallenen, taciz ve tecavüz edenleri, adı rüşvet ve yolsuzluğa karışanları. . . birde zaman aşımına uğrattıklarınız var. . .

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title