Haberler

Hüseyin Tanrıverdi Verdiği Sözü Tuttu

Kış aylarında geçit vermeyen Çimentepe Köyü Ağıllı Çayı üzerine yaptırılan "Yıldırım-Tanrıverdi Ağıllı Çayı Köprüsü"açılış töreninde Çimentepe köylülerine verilen toprak yolun asfaltlanması tamamlandı."

Kış aylarında geçit vermeyen Çimentepe Köyü Ağıllı Çayı üzerine yaptırılan "Yıldırım-Tanrıverdi Ağıllı Çayı Köprüsü"açılış töreninde Çimentepe köylülerine verilen toprak yolun asfaltlanması tamamlandı.

Çimentepe Köyü'nü Uşak-Eşme Karayolu'na bağlayan bir kilometre mesafeli toprak yolun asfaltlama çalışmaları Manisa İl Özel İdaresi tarafından 85 bin lira harcama yapılarak hizmete girdiğini belirten Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy, "Yıllardır, kış aylarında geçit vermeyen Ağıllı Çayı için, çok sayıda iktidar geldi geçti söz verdiler ama bir türlü Ağıllı Çayı'na köprü yaptırılamadı. Köy Muhtarı Ali Yıldırım, durumu bize ve Manisa Milletvekilimiz Hüseyin Tanrıverdi'ye iletti. Köprü ile yakından ilgilendik, sonunda Ağıllı Çayı üzerine köprü yapılarak köylüler rahata kavuştu. Köprü açılışı nedeniyle tören düzenlendi. Törende köylülerin isteği oldu."Köprüyü yapan asfaltı da yapar"diyerek taleplerde bulundular. Milletvekilimiz Hüseyin Tanrıverdi söz verdi. Bir kilometrelik toprak yolun asfaltlaması tamamlandı. Bunun için de 85 Bin TL harcama yapıldı. AK Parti olarak, verdiğimiz sözleri tutuyoruz." dedi. Çimentepe Köyü ile Uşak-Eşme Karayolu'nun asalfaltlanmasıyla ulaşımda rahatlama oldu. Yolun asfaltlanması köylüler arasında sevinçle karşılandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title