Haberler

Hüseyin Pehlivan Güreşleri Büyük Heyecana Sahne Oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik Spor Şube Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 2. Kulüplerarası Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası Süleymanpaşa İsmet İnönü Spor Salonu’nda başladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik Spor Şube Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 2. Kulüplerarası Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası Süleymanpaşa İsmet İnönü Spor Salonu'nda başladı.

Büyük heyecana sahne olan şampiyonaya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Gençlik Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, Gençlik Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Şube Müdürü Sedat Akbıyık, Hüseyin Pehlivan'ın torunu Sinan Alkaya ve çok sayıda sporsever katıldı.

Düzenlenen güreş şampiyonasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Güreş Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Fatih Kobal, güreşlerin bu yıl ikinci defa yapıldığını belirterek, "Türkiye genelinde 10 ilimizin katıldığı, 140 sporcumuzun yıldız erkeklerde müsabakaları var. Hüseyin Pehlivan Güreşlerini Büyükşehir belediyemiz ve Gençlik Hizmetleri'nin desteği ile yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan'ın ölümünün 34'üncü yıldönümünde böyle bir organizasyonla anılması kendilerini ve tüm Tekirdağlıları çok mutlu ettiğini söyleyen Hüseyin Pehlivan'ın torunu Sinan Alkaya, Tekirdağlı Hüseyin'in torunu olmaktan dolayı gurur duyduğunu söyledi. Dedesi Hüseyin Pehivan'ın ailesine bağlı, sevgi dolu, güzel bir insan olduğunu söyleyen Sinan Alkaya, güreş organizasyonu düzenleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

Hüseyin Pehlivan anısına 2.'si düzenlenen güreş şampiyonasına Çanakkale, Isparta, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Edirne ve Kocaeli olmak üzere 7 ilden aralarında Beşiktaş Spor Kulübü'nün de bulunduğu 14 takımdan toplam 12 sıklette 154 sporcu şampiyon olabilmek için ter döktü. Kıran kırana büyük heyecanla devam eden güreşler sonunda dereceye giren sporculara madalya verilecek. Ayrıca birinci olan sporculara çeyrek altın ikinci olan sporculara da gram altın ödülü takdim edilecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kadir Albayrak Süleymanpaşa İsmet İnönü Tekirdağ Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title