Haberler

Hüseyin Gülerce: Bu Operasyon, Devlet Operasyonudur

İstanbul'da bu sabah başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözler cemaate çevrilirken, AK Parti ve cemaat arasındaki kavganın bir sonucu olarak görülen operasyonla ilgili cemaat kanadından ilk açıklama Hüseyin Gülerce'den geldi.

İstanbul'da bu sabah başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözler cemaate çevrilirken, AK Parti ve cemaat arasındaki kavganın bir sonucu olarak görülen operasyonla ilgili cemaat kanadından ilk açıklama Hüseyin Gülerce'den geldi. Gülerce, "Bu operasyon, devlet operasyonudur. Hangi devlet diye sormak yerine Gezi olaylarından beri olan bitene bakılsın" dedi.

İstanbul ve Ankara'da polisin düzenlediği yolsuzluk operasyonunun ardından sosyal medyaya "Hükümet ile Cemaat arasındaki gerginlikten kaynaklandı" yorumladı yapıldı.

Bu mesajların artması üzerine cemaatin önemli isimlerinden Hüseyin Gülerce Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Devam eden operasyonu, Hizmet hareketini adres göstererek hedef saptırma gayretleri var. Yargı ve emniyette tasfiye edildikleri bangır bangır söylenen insanlar, Cumhuriyet tarihinin en derin operasyonuna nasıl imza atıyor? Bu operasyon, devlet operasyonudur. Hangi devlet diye sormak yerine Gezi olaylarından beri olan bitene bakılsın" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Hüseyin Gülerce İstanbul Ak Parti Cemaat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title