Haberler

Hüseyin Aygün'den Çok Konuşulacak PKK İddiası

Güncelleme:

CHP eski Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, PKK'nın yaptığı saldırılarla Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a hizmet ettiğini ve HDP'yi olumsuz etkilediğini açıkladı.

Hüseyin Aygün, Twitter'de sıcak gündeme ilişkin çarpıcı bir yorum yaptı. Aygün, "PKK her gün, her saat bombalayıp, yakıp, yıkıp, havaya uçurup, ana kuzusu 20'lik çocukları katlederek adeta Tayyip Erdoğan'a hizmet ediyor" dedi.

"YENİ HDP'Yİ DE MEZARA GÖMER PKK"

PKK saldırılarının HDP'yi de etkilediğini savunan Aygün, "Erdoğan'ın erken seçim, tek başına iktidar planının partneri PKK gibi, bu gidişle Demirtaş'ta temsil olan 'Yeni HDP'yi de mezara gömer PKK" diye ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Aygün Twitter Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (212)

yeşim:

gerzekalilar akp tek başina iktidar olsaydi bu seçimde bukadar şehidimiz olmazdi ama sizin gibi man kafalar anlamiyor işte iktidar etmediniz akpyi bakin ne yapiyorlar ülkemize bütün suc semenlerin bence gazageldiler hirsinoz yuzunde gencecik fidanlar gidiyor suclu vatandaştir o kadar

97
12
yanıtYanıtla
Onur:

Erdoğanın kürtlere yaptığı fedakarlığın yüzde birini yapmadın Ermeni soyu!

62
34
yanıtYanıtla
Miran:

Madem pkk hdp dir diyorlar peki neden pkk hdpyi dinlemiyor? Pkk bile erdogana calisiyor....

23
65
yanıtYanıtla
Ali Papa:

Erdoğanın dört sene daha sarayda kalması ülke bütünlüğü ve ekonomi açısından PKK dan sonra en büyük tehlikedir.

43
41
yanıtYanıtla
Milli:

Ulan soytarı,pkk olmasa sen ekmek yemezsin. Yiğitsen sende parti kurda ne mal olduğunu bilelim. Alevi kimliğine yazık ediyorsun. Sen Alevi olamazsın.

21
59
yanıtYanıtla
ömer hoca:

Sen demiyormuydun bunlar iyi çocuklar diye dbük ne oldu

66
5
yanıtYanıtla
EMRE:

. Aygün sen hangi hakla konuşuyorsun baş PKK''lılardan biriside sensin.

50
16
yanıtYanıtla
karakelle:

Ermeni uşakları...İsrail köleleri...İbne ve Lezbiyen dolu PKK pisliği ,kime veren pislik yaptıklarını bilmezler...onlar Güya Kürt Devlet için havluyorlar....HDP ,PKK nın koltuk değneği

40
26
yanıtYanıtla
savar:

öyle birşeyler varsa bu dünyanın diğer tarafı da var. . ben den AKP ye oy yok oylar MHP ye. . . . . şehitlerimizin hakkı nasıl ödenir. . . . . . . . . .

30
33
yanıtYanıtla
Müslüman KürtMobil-IOS:

Adam HAKLI bunlar barajı geçmese de olacaktı bu olaylar zamanı geldiği için pkk Kökten yok edilmedikçe huzur yok

51
7
yanıtYanıtla
Tüm 212 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title