Haberler

Hüseyin Avni Aker'de 34 Yıl Sonra Amatör Bir Maç Oynandı

Trabzonspor'un tarihi başarılarına tanıklık eden Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 34 yıl aradan sonra ilk kez bir amatör maç oynandı.

Trabzonspor'un birçok başarısına tanıklık eden, tarihlerin yazıldığı Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 34 yıl sonra bir ilk gerçekleşti. Avni Aker'de en son 34 yıl önce amatör maç oynanırken, söz konusu tarihten sonra ilk kez Beşikdüzüspor ve Trabzon Yalıspor arasında oynanan karşılaşmayla birlikte yeniden amatöre ev sahipliği yaptı. BAL Ligi terfi baraj müsabakasında Beşikdüzüspor ve Trabzon Yalıspor kulüpleri arasında Hüseyin Avin Aker'de Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Trabzon Yalıspor'u 2-1 yenen Beşikdüzüspor kazanarak BAL Ligi'nde yoluna devam etti.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan ASKF Bakşanı Cahit Erdem, amatör camiada Beşikdüzüspor ile Trabzon Yalıspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın büyük bir heyecan oluşturduğunu belirterek, "Hüseyin Avni Aker'de 34 yıl önce amatör maç oynandı. Günü ve saati konusunda net bir bilgi yok ama arşivlerimizde 34 yıl önce Avni Aker'in toprak olduğu dönemde amatör maç oynandığını biliyoruz" dedi.

Bu maçla ilgili olarak ASKF'de yaptıkları toplantıda maçın nerede oynanacağı konusunda fikir-alış verişinde bulunduklarını belirten Erdem, "Bir arkadaşımız Hüseyin Avni Aker önerisini getirdi. Bu görüşün ağırlık kazanmasından sonra Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığım görüşmede amatörün böyle bir isteği olduğunu kendisine ilettik. Kendisi de çok olumlu yaklaşarak isteğimize evet cevabını verdi. Vermiş olduğu talimat sonrası yaptığımız hazırlıklarla maçın Avni Aker'de oynanması heyecan oluşturdu ve 34 yıldan sonra ilk olarak bir amatör müsabakanın Avni Aker Stadı'nda oynanması gerek kulüplerimizin gerekse futbolcularımızın unutamayacakları bir anı olarak tarihte yerini almıştır" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Avni Aker Beşikdüzüspor Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title