Haberler

Hürsiad Başkanı İlker Hasırcı Açıklaması

Gaziantep Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD)'nin 11. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilen İlker Hasırcı, şehrin ve ülkenin ekonomi politikalarına katkıda bulunup alternatif çözümler üreteceklerini söyledi.

Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GÜNSİAF) Yönetim Kurulu Başkanı

Kasım Fincan, HÜRSİAD'daki görevini Genel Kurul'da HÜRSİAD Başkan Yardımcısı İlker Hasırcı'ya devretti. Derneğin 20'nci kuruluş yıldönümünde göreve gelen Hasırcı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Gaziantep'te görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Derneğin tanıtım videosu gösteriminin ardından konuşan Hasırcı, şehrin kalkınması için çok önemsedikleri ortak aklı harekete geçirme adına toplumun kesimleriyle yapıcı bir diyalog içerisinde olmayı önemsediklerini ifade etti.

Aile şirketlerinin kurumsallaşmasına yönelik yöntemler üzerinde de çalışacaklarını dile getiren Hasırcı, "Bağlı olduğumuz TUSKON kanalıyla üyelerimiz ulusal, GÜNSİAF kanalıyla da bölgesel arenada iş yaparken ihtiyaç duyulabilecek bilgi, tecrübe ve ilişkileri paylaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından derneğin eski başkanlarından Aktekin Kılıç, Cahit Erbalcı, Levent Özyetkin, Ömer Kadayıfçı, Mehmet Taşdemir, Kasım Fincan ve genel sekreter Orhan Özdülkar'a plaket takdim edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title