Haberler

Hürriyet, Eğitim İş Sendikalarını Ziyaret Etti

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Eğitim İş Kocaeli Sendikası’nı ziyaret etti.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Eğitim İş Kocaeli Sendikası'nı ziyaret etti.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, önceki gün Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Bilal Şener ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Kocaeli'de eğitim alanında yaşanan sıkıntıların konuşulduğu ziyarette, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı da masaya yatırıldı.

Eğitim İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Bilal Şener konuşmasında, "Milli Eğitim Bakanlığı, yaz dönemi seminerlerine, modern, çağdaş ve laik eğitim karşıtı, Atatürk ilke ve devrimleri ile Cumhuriyetin ve Devrim kanunlarının temel ilkelerine aykırı düşünce ve faaliyetleri ile bilinen Nurettin Topçu'nun "Türkiye'nin Maarif Davası" isimli kitabını ekledi. Topçu'nun kitabının öğretmenlerin yaz dönemi seminer listesine alınmış olması, AKP'nin ulusal ve laik eğitimin içini boşaltma çabalarının bir örneğidir. Sizden de bu konunun meclis çatısı altında takipçisi olmanızı istiyoruz" açıklamasında bulundu.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, " İl ve ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile görüşmelerimi yapacağım. Hiç kimse yaşam ve düşünüş tarzı hakim olduğu düşünülen düşünceye uymuyor diye mobbinge maruz kalamaz. Konuyla bizzat ilgileneceğim ve mobbinge uğrayan öğretmenlerimizle de görüşmelerde bulunacağım" açıklamasında bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Kaplan Hürriyet Nurettin Topçu Bilal Şener Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title