Haberler

Hürpedal Bisiklet Topluluğu Gökçeova Gölü'nde Kamp Kurdu

Hürpedal Bisiklet Topluluğu tarafından Muğla, Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman Bisikletçiler ve Bisiklet Sporunu Sevenler Köyceğiz İlçesi’nin 2 bin 294 metre yüksekliğindeki Sandras Dağında bulunan Gökçeova Gölü kenarında Hürpedal Bisikletçi Topluluğu kamp kurdu.

Hürpedal Bisiklet Topluluğu tarafından Muğla, Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman Bisikletçiler ve Bisiklet Sporunu Sevenler Köyceğiz İlçesi'nin 2 bin 294 metre yüksekliğindeki Sandras Dağında bulunan Gökçeova Gölü kenarında Hürpedal Bisikletçi Topluluğu kamp kurdu.

Hürpedal Bisiklet Topluluğu Başkanı Zerrin Tunalı tarafından Gökceova Gölü kenarında kurulan kamp hakkında verdiği bilgide; "Dalaman'dan gelen bisikletçi arkadaşlarımızla araçla köyceğize geldik. Sabah Köyceğiz İlçesi'nde bulunan Tarkan Bisiklet'te kahvaltı yaptıktan sonra turumuza başladık. 12 km yoldan Köyceğiz İlçesi'nin Ağla Mahallesi'ne tırmanışa başladık. Ağla'da mola, yiyecek içecek takviyemizi yaptık. Burada Teoman Koyuncu ve eşi Aslı Hanımın baba ve annesi tarafından çay ve börek ikramı yapıldı. Köyceğiz'in Sandras Dağı 2 bin 294 metre yükseklikte ve Muğla'nın en yüksek dağıdır. Köyceğiz'den Ağla Yaylası 800 metre Gökçeova Göleti ise, Sandras'ın yaklaşık 2000 metre yüksekliğinde yer alır, Köyceğizden Gökçeova Gölü yol mesafesi 24 km kadardır. Sandras dağı hem yaz hem de kış aylarında muhteşem doğası ve güzellikleriyle insanları cezbediyor.

12 km toprak parkur burada başladı. Aralıklar ile gölete vardık. Kamp alanımızı belirledik; çadırlarımızı kurduk, ateşimizi yaktık. Bir gece göl kenarında konakladık. Bir kısım arkadaşımız gündoğumunu karşılamak için Besparmak tepesine' 4,8 km bir mesafeye tırmandı. Tüm bölge ayaklarınızın altında; mükemmel bir panoramayı gördük. Dönüş için kahvaltı sonrası Dağın doğusuna geçip, Ali Baba Çeşmesi, Boyalı Dere, Çövenli üstünden pedal lamaya devam ettik. Çöğenli'de tekrar yemek molası verdik. Burada Nurtekin Aran, eşi Suzan hanım, komşu teyzemize ve Gürol Sarol Beye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür edip, Parkuru Beyobası'nda tamamladık. Bisikletçilere bu ortamı hazırlayan hürpedal bisiklet topluluğuna ve her türlü teknik, lojistik destek veren Tarkan Bisiklete teşekkür ederiz. Tüm bisiklet severleri pedal çevirmek için bekleriz" diye konuştular. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köyceğiz Dalaman Ortaca Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500

Yorumlar (1)

turan bulut:

İnsanımızın yaşam kalitesini arttırmak için kendilerini hareket etmeye teşvik etmeliyiz. Bisiklette bunlardan bir tanesi ve her yaşta herkesin yapabileceği bir spor. Örnek olması açısından bu aktifitemizi haber yaptığınız için teşekkür ederiz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title