Haberler

Hurmanın Kilosu 45 TL

Güncelleme:

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde hurmanın kilosu 8 ile 45 TL arasında satılıyor.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde hurmanın kilosu 8 ile 45 TL arasında satılıyor.

Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala, hurma çeşitleri çarşı ve pazar tezgahlarındaki yerini aldı. Ramazan için alışverişe çıkan vatandaşlar, esnafın yüzünü güldürdü. Lüleburgaz İstanbul Caddesi'nde hizmet veren Gündoğmuş Kuruyemiş'in sahibi Nejdet Gündoğmuş yaptığı açıklamada, dükkanlarda ramazan telaşının başladığını söyledi.

Gündoğmuş, "Ramazan ayının vazgeçilmez yiyeceklerinden olan hurmaya, Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte bir yoğunluk olmaya başladı. Tunus, Cezayir, Medine, Kudüs ve İran olmak üzere beş ülkenin hurmasını satıyoruz. İçlerinde en çok tercih edilen hurma çeşidimiz bu sene de Medine hurması olarak gözüküyor" dedi.

Hurma fiyatlarına da dikkat çeken Gündoğmuş, "Fiyatlarımız 8TL ile 45TL arasında değişiyor. Kudüs hurması 45TL, Medine hurması 40TL, Tunus hurması 14TL, İran hurması 9TL, Cezayir hurması 8TL'den satılıyor" ifadelerini kaydetti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Lüleburgaz Gündoğmuş İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

fatih karakavak:

Necdet boyayı fazla kaçırmışın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title