Haberler

Hurdaya Dönen Otomobilden Burunları Bile Kanamadan Çıktılar

Güncelleme:

Kayseri'de aşırı hız sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hurdaya dönen otomobilden burunları bile kanamadan çıktı.

Kayseri'de, Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı üzerinden Belsin istikametine Ahmet Fatih Y. yönetimindeki 38 AJ 502 otomobil, iddiaya göre aşırı hızdan dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu elektrik direğine çarparak, takla attıktan sonra yol kenarına uçtu.

BUUNLARI BİLE KANAMADAN ÇIKTI

Kazada otomobil içerisinde bulunan Ahmet Fatih Y. ve Burak O., kazanın etkisiyle hurdaya dönen araçtan burunları bile kanamadan çıktı. Olay yerine gelen ambulans ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılan Ahmet Fatih Y. ve Burak O. tedavi altına alındı. Öte yandan otomobilin çarptığı elektrik direği, bulunduğu yerden koparak çocukların oynadığı alana düştü. Direğin düştüğü yerde bir çocuğun olmaması olası bir faciayı önledi. Kazanın gerçekleştiği yerde oturan bir çocuk, "Eğer oyun oynadığımız sırada buraya araba düşseydi çok kötü şeyler olurdu. Araba bizim üstümüze düşebilirdi. Topumuz oraya kaçtığında topumuzu almak için bizde oraya gitsek yaralanabilirdik. Bu yüzden olayı ucuz atlattığımızı düşünüyorum" dedi.

Kaza yapan otomobilde alkol şişesinin bulunduğu görülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Fatih Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title