Haberler

Hurdacılar Sitesi'ne Yenimahalle Eli

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, S.S Ankara Umum Hurdacılar Sitesi esnafı ile Ankara Umum Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Kooperatifi’nde bir araya geldi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, S.S Ankara Umum Hurdacılar Sitesi esnafı ile Ankara Umum Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Kooperatifi'nde bir araya geldi.

Ankara Hurdacılar Esnaf Odası Başkanı İrfan Çinkaya ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Yaşar, hurdacılar sitesi sakinlerine müjde verdi. Hurdacılar Sitesi'ndeki görüntü kirliliğine son vereceklerini söyleyen Yaşar, "Malzemelerinizi sokağa taşırmayın. Deponuz yetersizse depo tutacaksınız. Sitenin girişinde bizim olan yeri size tahsis edeceğiz ve oraya güzel bir halı saha yapacağız. Sitenin çevresi güzelleşecek. İnsanlar hijyenik ortamlar da çalışacaklar. Çevre kirliliği olmayacak. Bu şekilde hem insan hem de doğayı koruyacağız" diye konuştu.

"KAPINIZIN ÖNÜNE DÜŞMAN GÖZÜYLE BAKMAYACAKSINIZ"

Hurdacılar sitesini yeşillendireceklerini belirten Yaşar, "Sokağı hurdalarla, çöplerle kapatırsanız müşteri gelmez. Hepsini temizleteceğiz. Sizler de bize bu konuda yardımcı olun, destek olun el ele verelim ve sitenizi güzelleştirelim" dedi. Site esnafına bir halı saha sözü de veren Yaşar, "Sitenin girişinde bizim olan yeri size tahsis edeceğiz ve oraya güzel bir halı saha yapacağız. Sitenin çevresi güzelleşecek. İnsanlar hijyenik ortamlar da çalışacaklar. Çevre kirliliği olmayacak. Bu şekilde hem insan hem de doğayı koruyacağız" ifadelerini kullandı.

YAŞAR, HURDACILAR ESNAFINI TEK TEK GEZDİ

Otopark konusunda da siteye yardımcı olacağını dile getiren Yaşar, "Sizin şehre iki katkınız var. Şehrin kirliliğini temizliyorsunuz ve yeniden dönüşüm yaparak ekonomiye katkı sağlıyorsunuz. Elimde olsa sizi daha geniş bir alana taşımak isterim. Otopark sorununuzu çözmeye çalışacağım" dedi. Ziyaret sonunda Çinkaya ile birlikte siteyi dolaşan Yaşar esnafla sohbet ederek çay içti.

"GERİ DÖNÜŞÜMLE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI YAPIYORUZ"

Ankara Hurdacılar Esnaf Odası Başkanı Çinkaya, Yaşar'ın desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz de hurdacılar esnafı olarak elimizden geleni yapacağız. Geri dönüşüm ülke ekonomisine katkı sağlıyor" diye konuştu. Yenimahalle Belediyesi ile el ele vererek çok güzel işlere imza atacaklarını dile getiren Çinkaya, "Çevremizin güzelleşmesi bize fayda sağlar. Bizim amacımız hurdacı esnafını bu sitede toplamak. Geri dönüşümle ülke ekonomisine çok büyük katkılar sağlıyoruz. İsteriz ki modern bir sitemiz olsun. 2009 yılında çok büyük sorunlarımız vardı, sağ olsun Fethi Başkanımız bize destek oldu, bizim için harekete geçti. Sanayi ile ilgili konularda ekibiyle birlikte elinden geleni yaptı. Hala da yapmaya devam ediyor. Bunu yaparken de hiçbir siyasi ayrım gözetmiyor, herkese eşit davranıyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Şuanda en büyük sıkıntımız otopark. Bunu da en kısa zamanda el ele çözeceğimize eminim" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethi Yaşar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title