Haberler

Hurdacılar Sitesi Faaliyete Geçti

Büyükşehir Belediyesi, görüntü ve ses kirliliğine neden olan hurdacıları, Erzurum Ilıca karayolunda oluşturduğu Hurdacılar Sitesi'ne yerleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi, görüntü ve ses kirliliğine neden olan hurdacıları, Erzurum Ilıca karayolunda oluşturduğu Hurdacılar Sitesi'ne yerleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatıyla düzenlemesi yapılan ve 39 işyeri ile 1 dernek binası bulunduğu sitede, güvenlik kamerası ve misafir ağırlama üniteleri de yeralıyor.

Sekmen, yaptığı açıklamada, kent estetiğine çok önem verdiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Hurdacılar konusuna çözüm getirilmesi vatandaşlarımızın bizden önemli bir bekletisiydi. Büyükşehrin yatırımları arasında yer alan Hurdacılar Sitesi, faaliyete başladı. Kent merkezinde bulunan bütün hurdacılar, 1 Kasım tarihinden itibaren siteye taşındı. Şehir merkezinde görüntü ve ses kirliliğine neden olan iş yerleri söz konusu siteye aktarıldı. Modern sitelerde yer alan tüm üniteler, şimdi bu sitede bulunuyor. Yatırımımızın Erzurum ve sektör temsilcilerine hayırlı olmasını temenni ediyorum." - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Sekmen Erzurum Ilıca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title