Haberler

Torbalı'da Hurdacı Kendini Kale Direğine Astı

Güncelleme:

İzmir'de hurda toplayan ve eşinden ayrı yaşadığı için bunalımda olan H.A.U. isimli şahıs kendini futbol sahasındaki kale direğine astı.

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde hurda toplayan ve  eşinden bir süredir ayrı yaşadığı için bunalımda olan 31 yaşındaki H.A.U., kendini futbol sahasındaki kale direğine kayışla asarak yaşamına son verdi. U.'nun yakınları ise eşiyle görüşmesini engellediğini ileri sürdükleri kayınvalisinin evini ateşe verdi. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında evde hasar oluştu.

KAYIŞLA KENDİNİ ASTI

Olay, ilçeye Çaybaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Eşiyle 10 gündür ayrı yaşayan ve iddiaya göre tekrar biraraya gelme teklifleri reddedilen H.A.U., bunalıma girdi. Uzunkol, bugün futbol sahasındaki kale direğine at arabasının kayışı ile kendini astı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Direkte asılı U.'yu görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polisin kontrolünde, U'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. U'nun cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Çaybaşı Mezarlığı'nda defnedildi.

4. EVLİLİĞİNİ YAPMIŞTI

4'üncü evliliği olan H.A.U., eşiyle 6 ay birlikte yaşadığı, 20 gün önce resmi nikahla evlendiği, 10 gün önce de aralarındaki problemler nedeniyle ayrı yaşamaya başladığı öğrenildi. Uzunkol'un hurda toplayarak geçimini sağladığı belirtildi.

KAYINVALİDESİNİN EVİNİ YAKTILAR

H.A.U.'nun intihardan kısa bir süre önce kayınvalidesinin yanına gittiği ve görüşmesi engellenince intihar edeceğini söyleyerek buradan ayrıldığı ileri sürüldü. Bunu öğrenen yakınları bugün öğlen, Uzunkol'un kayınvalidesinin evini ateşe verdi. Ölen ya da yaralanan kimsenin bulunmadığı yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Polis çevrede güvenlik önlemi aldı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çaybaşı İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title